Bursaspor İstanbul takımlarına yenildi

/ Kaynak: AA
Bursaspor İstanbul takımlarına yenildi

SPOR Haberleri  / AA

Son yıllardaki en kötü sezonunu yaşayan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası dahil İstanbul takımlarıyla oynadığı 8 maçta galibiyet alamadı.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen, İstanbul takımlarına karşı şanssızlığını da kıramayan yeşil-beyazlı takım, dün akşamki Fenerbahçe maçında da sahadan 3-0 gibi taraftarlarını üzecek bir skorla yenik ayrıldı. Ligde bu sezon İstanbul takımlarıyla ilk maçını 2. hafta Galatasaray ile oynayan Bursaspor, 1-1'lik skorla sahadan 1 puanla ayrıldı. 4. haftada Beşiktaş, 10. haftada da Fenerbahçe'yi konuk eden "Yeşil Timsah", 3-0 ve 3-2'lik skorlarla rakiplerine yenildi.Kasımpaşaspor'u ligin 12. haftasında ağırlayan Bursaspor, 1-1 biten maç sonrası 1 puana razı oldu. Ligin ikinci yarısıyla birlikte çıkış yapması beklenen yeşil-beyazlı takım, 19. haftada Galatasaray deplasmanında tam anlamıyla hezimete uğradı. İstanbul deplasmanında "en kötü beraberlik" parolasıyla giden Bursaspor, 6-0 gibi tarihindeki en farklı yenilgilerinden birini aldı.
Beşiktaş ile deplasmanda 21. haftada oynayan Bursaspor'un yine yüzü gülmedi ve 1-0'lık skorla Bursa'ya puansız döndü.

Kupada beraberlik

"Yeşil Timsah", ligde olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda da İstanbul takımlarına diş geçiremedi.
Kupanın yarı finalinin ilk maçında Galatasaray'a konuk olan Bursaspor, 2-0 yenik duruma düştüğü maçı 2-2 berabere bitirerek ikinci maç için avantajlı bir skor elde etti. Galatasaray'a karşı biri kupada olmak üzere 2 beraberlik elde eden, sahasındaki Kasımpaşaspor maçında 1 puan kazanabilen nbsp;"Yeşil Timsah", Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarında puan yüzü göremedi.

Kaleyi kapatamadı

Bursaspor, bu sezon İstanbul takımlarına karşı kalesini de kapatamadı.
Yeşil-beyazlı takım, Kasımpaşa, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan 18 gol yerken, rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...