Bursaspor hedefini açıkladı

/ Kaynak: DHA
Bursaspor hedefini açıkladı

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor, yarın saat 13.30'da Atatürk Stadı'nda oynayacağı İstanbul Başakşehir müsabakasının hazırlıklarını 3 puan parolasıyla tamamladı.

Spor Toto Süper Ligin 28'inci haftasında Bursaspor, yarın saat 13.30'da Atatürk Stadı'nda oynayacağı İstanbul Başakşehir müsabakasının hazırlıklarını 3 puan parolasıyla tamamladı.
3'ER GALİBİYET
Bursaspor ile İstanbul Başakşehir arasında oynanan son 10 karşılaşmaya bakıldığında Bursaspor 2 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi aldı, rakip filelere 12 gol attı, kalesinde ise 11 gol gördü. İki takım arasında bugüne kadar lig, kupa ve özel maçta oynanan 22 maçta Bursaspor 9 galibiyet, 7 beraberlik, 6 yenilgi aldı, 35 gol atıp 21 gol yedi.
HAKEM FIRAT AYDINUS
Bursaspor-İstanbul Başakşehir karşılaşmasını FIFA kokartlı hakemlerden Fırat Aydınus yönetecek. Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu yaparken maçın dördüncü hakemi Murat Orhan olacak. İlave hakem olarak Serkan Tokat ile Özer Özden görev yapacak. İstanbul Bölgesi hakemi olan Fırat Aydınus, bu sezon Bursaspor'un 4 müsabakasında görev yaptı, 4 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.
BURSASPOR'DA TEK EKSİK CİVELLİ
Bursaspor'da sakatlığı devam eden Arjantinli savunma oyuncusu Renato Civelli, İstanbul Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Yeşil beyazlı takımda cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...