Bursaspor gol oldu yağdı!

Bursaspor gol oldu yağdı!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig 7. hafta mücadelesinde Balıkesirspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi.

Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve hakem Süleyman Abay'ın düdük çaldığı karşılaşmadan galip ayrılan taraf 5-0'lık skorla Bursaspor oldu. Konuk ekibe farklı galibiyeti getiren goller 4 ve 55. dakikalarda Fernando Belluschi'den, 19, 23 ve 34. dakikalarda Cedric Bakambu'dan geldi. Deplasmanda aldığı bu farklı galibiyet sonrası puanını 10'a yükselten Bursaspor ligde üst sıralara çıkmaya devam ederken, Balıkesirspor 4 puanla son sırada kaldı.


Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Bursaspor, Sivasspor'u konuk edecek, Balıkesirspor ise deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak.


BAKAMBU'DAN HAT-TRICK
Bursaspor'un yeni transferlerinden Cedric Bakambu, zorlu Balıkesir deplasmanında takımı adına 3 gol kaydetti. Yeşil-beyazlılar adına ilk golü Belluschi'nin atmasının ardından sırasıyla 19, 23 ve 34. dakikalarda yani 15 dakikada tam üç gol atarak yıldızlaşan Fransız golcü, maçın yıldızı olmayı başardı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...