Bursaspor Beşiktaş'a hazırlanıyor

/ Kaynak: CHA
Bursaspor Beşiktaş'a hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / CHA

Pazar günü kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı.

Yardımcı Antrenör Rudi Verkempinck'in yaptırdığı koordinasyon çalışmasında futbolcuların hayli zorlandığı görüldü. Bursaspor, son yıllardaki ezeli rakibi Beşiktaş maçına sıkı hazırlanıyor. Ligde 3. hafta sonunda 4 puanı hanesine yazdıran Bursaspor'da dikkatler Beşiktaş maçına çevrildi. Ligde üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Bursaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. nbsp;Sakatlıkları süren Ozan İpek ve Fernando Daniel Belluschi ile sol alt adale spazmı geçiren Ferhat Kiraz idmana katılmadı. İbrahim Öztürk ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenman Yardımcı Antrenör Rudi Verkempinck nezaretindeki koordinasyon çalışmasıyla başladı. Isınmadan sonra topla çalışan Bursasporlu futbolcular, idmanın ilerleyen bölümünde taktik çalıştı. Hücum ve orta saha oyuncuları, hücum ağırlıklı çalışma yaparken, diğer oyuncular da taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Yaklaşık iki saat süren antrenman, basına açık olarak gerçekleşti. Bursaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. nbsp;

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...