Bursaspor Beşiktaş CANLI

Bursaspor Beşiktaş CANLI

SPOR Haberleri

Beşiktaş Bursaspor deplasmanında oynadığı maçı 3-0'lık galibiyetle tamamlayarak liderliğini sürdürdü.Bursaspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri burada.

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar baştan sona üstün oynadığı maçı 3-0'lık galibiyetle tamamlayarak liderliğini sürdürdü.
BURSASPOR - BEŞİKTAŞ 0-3 (MAÇ SONUCU)
KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR
- Beşiktaş, Bursaspor'u Hugo Almeida, Tomas Sivok ve Julien Escude'nin golleriyle 3-0 mağlup etti.
- Uzatma bölümlerinde önemli bir pozisyon olmadı ve karşılaşmada son düdük çaldı.
90' Bu arada maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.
90' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Enes'in vuruşu yandan dışarıya gitti.
89' Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Ferhat'ın ceza alanına ortasına Serdar, müdahale etti ve top kornere gitti.
88' Beşiktaş, atak yönüne göre sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Bursaspor savunması araya girerek topu taca gönderdi.
86' Bursaspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Şamil, Necip'e yaptığı sert faulden sonra sarı kart gördü.
85' Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Gökhan Töre oyundan çıkarken yerine Muhammed Demirci oyuna girdi.
84' Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortayı kaleci Tolga, kontrol etti.
83' Batalla'yla gelişen Bursaspor atağında Batalla sağ kanattan ceza alanına girdi ama savunma araya girip topu kornere gönderdi.
82' Bu kez gelişen Bursaspor atağında sağ kanatta topla buluşan Şener, ceza alanına ortasını yaptı ama savunmada Sivok, topu karşıladı.
81' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Serdar, rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına hareketlenen Olcay'a ara pasını attı ama Olcay, rakibinden sıyrılamadı.
80' Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Sebastian Pinto oyundan çıkarken Enes Ünal oyuna giren isim oldu.
79' Oyunda tempo iyice düşmüş durumda. Bursaspor, 1 gol bulabilme umuduyla rakip yarı alanda pozisyon arıyor.
78' Bursaspor yarı alanının ilk metrelerinde gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Civelli, Mustafa'ya faul yaptı.
77' Kullanılan serbest vuruşta Gökhan Töre, topu doğrudan kaleye gönderdi ama top yandan dışarıya çıktı.
76' Gelişen Beşiktaş atağında Mustafa, topla beraber ceza alanına yöneldi ama İbrahim topa eliyle müdahale etti ve sarı kart gördü.
75' Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Hugo Almeida oyundan çıkarken Mustafa Pektemek oyuna girdi.
74' Bir başka Bursaspor atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada kaleci Tolga topu kontrol etti.
73' Ev sahibi ekip, sol kanattan köşe vuruşu kullandı ama ön direk yakınlarına yapılan ortayı savunma uzaklaştırdı.
72' Beşiktaş atağında ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Almeida, ayağının üstüyle sert bir şut çekti ama Frey gole izin vermedi.
72' Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Hugo Almeida oyundan çıkarken Mustafa Pektemek oyuna girdi.
72' Beşiktaş atağında ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Almeida, ayağının üstüyle sert bir şut çekti ama Frey gole izin vermedi.
71' Bursaspor oyundan iyice düşmüş durumda. Beşiktaş'ın baskısı devam ediyor.
70' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Serdar'a atılan uzun topta Taiwo'nun kontrolündeki top oyun alanının dışına çıktı ve Serdar da aynı zamanda Taiwo'ya faul yaptı.
69' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Kazım'ın ceza alanına ortasını savunma uzaklaştırdı.
68' Beşiktaş'ta sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un yerine Necip Uysal oyuna dahil oldu.
67' Ogüzhan Özyakup, oyuna devam edemeyebilir. Necip, hazırlık yapıyor.
66' Bu arada Beşiktaş'ta Oğuzhan, kendi yarı alanında yerde kaldı ve bir sakatlık geçirdi. Oğuzhan'ın tedavisi yapılıyor.
64' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Sivok, ceza alanının orta bölümlerinden sol taraftaki Escude'ye pasını attı ve Escude de düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
64' GOL! Escude
63' Gelişen Beşiktaş atağında rakip yarı alanın orta bölümlerinde topla buluşan Oğuzhan, rakiplerinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
62' Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Tuncay Şanlı oyundan çıktı ve yerine Ferhat Kiraz oyuna girdi.
61' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan, ceza alanındaki Almeida'ya ortasını yaptı ama top Almeida'yı geçip diğer kanattan taca çıktı.
60' Bursaspor'un gol arayışları devam ediyor ama Beşiktaşlı oyuncular kaptıkları toplarla rakip kalede çok etkili oluyor.
59' Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Tuncay'ın pasında Taiwo, ceza alanına ortasını yaptı ama savunmada Sivok, topu karşılayan isim oldu.
58' Bursaspor savunmasında topla buluşan Kazım, ileriye uzun bir top göndermek istedi ama Beşiktaş savunması topun kontrolünü sağladı.
57' Gelişen Beşiktaş atağında Olcay'ın pasına sol kanatta hareketlenen Fernandes, ceza alanına girip kale sahasına yerden ortasını gönderdi ama savunma topu taca gönderdi.
56' Bir başka Busaspor atağında ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Taiwo, kaleye çok sert bir şut çekti ve önce Tolga, ardından savunma tehlikeyi önledi.
55' Sol kanattan Taiwo'nun taşıdığı topla ceza alanın önünde buluşan Batalla, kaleye şutunu çekmek istedi ama top savunmadan döndü.
54' Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Batalla ceza alanına ortasını yapmak istedi ama top barajdan döndü.
53' Gelişen Bursaspor atağında Tuncay, Gökhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
52' Beşiktaş kontra atağında Olcay, karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama top kaleci Frey'den döndü. Frey'den dönen topu Almeida üstten dışarıya gitti.
51' Hızlı gelişen Bursaspor atağında Batalla, pasını sağ kanattaki Kazım'a verdi. Kazım'ın kale sahasına yerden ortasını kaleci Tolga kurtardı.
50' Beşiktaş, ikinci yarıya oldukça baskılı başladı ve üst üste ataklar geliştiriyor.
49' Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Oğuzhan'ınm kafa vuruşunda çizgi üstünde savunma topu uzaklaştırdı ve ardından ceza alanına bir orta daha yapıldı. Ceza alanı içinde oluşan karambolde Taiwo'ya faul yapıldı. Oğuzhan'da itirazları nedeniyle sarı kart gördü.
48' Bir başka Beşiktaş atağında ceza alanı dışında topla buluşan Gökhan, kaleye çok sert bir şut çekti ama savunmaya çarpan top kornere gitti.
47' Gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Gökhan, ceza alanına ortasını yaptı ama kafalardan seken topu kaleci Frey kontrol etti.
46' Bursaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Yasin Pehlivan oyundan çıkarken Colin Kazım Richards oyuna giren isim oldu.
46' İkinci yarı Bursasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
- İkinci yarıda yeniden birlikte olacağız.
- Beşiktaş, Bursa deplasmanında ilk yarıyı Hugo Almeida ve Tomas Sivok'un golleriyle 2-0 önde kapadı.
- İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45' Bülent Yıldırım, ilk yarının sonuna 1 dakika ilave etti.
45' Bursaspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Yasin, rakibine yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.
44' Siyah beyazlılar, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Fernandes'in ceza alanına ortasını Bursaspor savunması uzaklaştırdı.
42' Bursaspor savunmasında bir anlık hatada araya giren Olcay, pasını Gökhan'a verdi. Gökhan'da kafasıyla yeniden Olcay'a pasını atmak istedi ama savunma araya girdi.
41' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Motta, Yasin'le girdiği ikili mücadelede Yasin'sert bir faul yaptı ve sarı kart gördü.
41' Pablo Batalla, yine uzak kale direği yakınlarına ortasını gönderdi ve Taiwo topa hareketlendi ama savunma vuruş izni vermedi.
40' Beşiktaş yarı alanının ortalarında Batalla, ikili mücadele sırasında yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
39' Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Taiwo, diğer kanattaki Şener'e uzun bir pas attı ama Şener, topu oyun alanı içinde tutamadı.
38' Gelişen Beşiktaş kontra atağında Olcay, pasını ceza yayı yakınlarındaki Oğuzhan'a verdi. Oğuzhan'da hiç bekletmeden Olcay'a pasını atmak istedi ama hızlı olan top doğrudan dışarıya gitti.
37' Beşiktaş, atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Kale sahası ön çizgisi üstünde topa yükselen Sivok, farkı 2'ye çıkardı.
37' GOL! Sivok
36' Bir başka Bursaspor atağında Batalla, savunma arkasına koşu yapan Pinto'ya güzel bir ara pası attı ama ofsayt bayrağı da kalktı.
35' Batalla, kullandığı serbest vuruşta topu ceza alanına ortaladı ve gelen topa uzak kale direği yakınlarında Taiwo, sert vurdu ama isabet sağlayamadı.
34' Bursaspor atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Batalla, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
33' Ev sahibi ekip, sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına gönderilen top herkesi aşıp diğer kanattan taca çıktı.
32' Bursaspor'un baskısının arttığı dakikalar. Sağ kanatta topla buluşan Şener, ceza alanına ortasına yapmak istedi ama Beşiktaş savunması geçit vermedi.
31' Bu kez sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Serdar'ın ceza alanına ortasında yerden seken topa Almeida'nın kafa vuruşu üstten az farkla dışarıya çıktı.
30' Fernandes, orta alanda baskıyla topu kazandı ve takımını kontra atağa çıkardı. Fernandes'in pasında Olcay, ceza alanına kadar gitti ve açısını düzeltip çok güzel bir plase vuruş yaptı ama Frey, topu harika çıkardı.
29' Kullanılan serbest vuruşta Batalla, uzak kale direğine ortasını yaptı ama Civelli'den önce Sivok, topu diğer kanattan taca gönderdi.
28' Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Civelli, Oğuzhan ve Motta'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Ceza sahası hemen dışından hafif sağ çaprazdan Bursaspor serbest vuruş kullanacak.
27' Bursasporlu oyuncular rakip yarı alanda baskı yaptıkları anda Şamil, Serdar'a faul yaptı.
26' İki takımda özellikle orta alanda kora kor bir mücadele içinde. Gökhan Töre, rakiplerinin arasından çıkmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
24' Çok etkili gelişen Bursaspor atağında sağ kanattatopla buluşan Şener'in ortasında Batalla ceza alanı içinde kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ama ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.
23' Bursaspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Batalla, Fernandes'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
22' Almeida defansın arkasına sarkmak istedi fakat top biraz hızlı kaldı, Portekizli yetişemedi.
21' Bursaspor korneri etkisiz kullandı meşin yuvarlak kaleci Tolga'da kaldı.
20' Bursaspor'da sağ kanattan Şener'in açtığı ortay yükselen Tuncay topa iyi vurdu fakat meşin yuvarlak kornere çıktı.
19' Almeida defansın arkasına sarkmak istedi fakat Portekizli oyuncu ofsaytta kaldı.
18' Maçın ilk kartı Murat Yıldırım'a çıkıyor.
17' Gökhan Töre Almeida'yı savunma arkasına kaçırmak istedi fakat gönderdiği top Bursaspor kalecisinde kaldı.
16' Fernandes orta sahada inanılmaz sakladı topu fakat İbrahim Öztürk faul yaparak durdurabildi.
15' Bursaspor mücadeleye başladı. Kendi yarı sahasında pas yaparak Beşiktaş'ı üzerine çekmeye çalışıyor.
14' Sol kanattan defansın arkasına sarkan Olcay Şahan içerideki Almeida'yı iyi gördü. Portekizli yıldızda topa dokunarak ağlara gönderdi.
14' GOOL! Almeida
13' Olcay ceza sahası dışında topla buluştu sert vuruşunda İbrahim Öztürk meşin yuvarlağın kaleye gitmesini önledi.
12' Renato Civelli ileriye uzun bir pas yollamak istedi fakat isabetsizdi.
11' Ramon Motta sol kanattan içeriye iyi bir orta açtı iyi yükselen Almeida topu indirdi fakat Bursaspor savunması çok dikkatliydi.
10' Tuncay Şanlı topu kaybetti ve orta sahadan Beşiktaş atağı başladı.
9' Batalla sol kanattan çok iyi ortaladı, meşin yuvarlağa yükselen Tuncay Şanlı'nın kafa vuruşu etkisiz kaldı.
8' Fernandes ile paslaşan Oğuzhan ceza sahasına girmek istedi fakat topa yetişemedi.
7' Şener Özbayraklı'nın başlattığı atakta sağ kanattan yapılan orta etkisiz kaldı, meşin yuvarlak auta çıktı.
6' Olcay Şahan sol kanattan çok hızlı ilerledi. Fakat hakem elle oynama kararı tespit etti serbest vuruş Bursaspor'un.
5' Bursasporlu oyuncular Beşiktaş'ın ileriye çıkmasına izin vermek istemiyorlar.
4' Uzun mesafeli taç atışını kullanan Taiwo topu Tuncayla buluşturmayı başardı. Fakat Tuncay Şanlı'nın vuruşu zayıf kaldı.
3' Sol kanattan atak yapan Bursaspor'da Pinto topla buluştu. Soldan sert vurdu fakat meşin yuvarlak savunmadan döndü.
2' Atiba Hutchinson'ın kaptırdığı topta az adamla yakalanan Beşiktaş savunması son anda meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
1' Beşiktaş kendi yarı alanında top çeviriyor. Bursasporlu oyuncular ise önde pres yaparak topu kazanmaya çalışıyorlar.
1' Zorlu mücadele Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı.

- İstiklal Marşı okundu, maç başlamak üzere
- Bursaspor'dan Galatasaray'dan transfer ettiği Colin Kazım Richards, bugünki karşılaşmada ilk 18'de yer alıyor.
- Bursaspor ise geride kalan 3 haftada 4 puan toplayarak bu haftaya 10. sırada girdi.
- Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş bu sezon oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak 9 puanla lider durumda.
- İstanbul'da oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 3-3 sona ererken Bursa'da oynana karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-0 kazanmıştı
- Geçen sezon iki takım arasında oynanan karşılaşmalar oldukça gollü geçerken Beşiktaş rakibini mağlup edemedi.
BEŞİKTAŞ'IN 11'İ BELLİ OLDU
Bursaspor:
Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Yasin, Şamil, Tuncay, Batalla, Pinto
Beşiktaş: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ramon, Hutchinson, Oğuzhan, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay, Almeida
STAT: Bursa Atatürk
SAAT: 20.30
YAYIN: LiG TV
YENİ TRANSFER 11'DE
Kartal'ın yeni transferi Ramon Motta da Bursa deplasmanında ilk sahnesini alacak. Siyah-Beyazlı formayla ilk ciddi sınavına çıkacak olan Brezilyalı oyuncunun nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu. Kadroda 6 yabancı oyuncunun bulunması nedeniyle Eneramo, Pedro Franco ve Dentinho tribüne çıkacak. Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Saat 20.30'daki maç Lig TV'den naklen yayınlanacak.
İKİ TAKIM ARASINDAKİ 89. RANDEVU
Beşiktaş ile Bursaspor, lig tarihinde bugün 89. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında, Bursaspor'un ilk kez Türkiye 1. Futbol Ligi'nde mücadele etmeye başladığı 1967-1968 sezonundan bu yana yapılan toplam 88 lig maçından 36'sını Beşiktaş, 16'sını Bursaspor kazanırken, 36 maç da berabere sonuçlandı.
Siyah-beyazlıların ligdeki toplam 115 golüne, yeşil-beyazlılar 80 golle karşılık verdi.
Geçen sezon iki takım arasında yapılan maçlarda taraflar İstanbul'da 3-3 berabere kalırken, Bursa'da gülen taraf 3-0'lık sonuçla evsahibi ekip oldu.
TİMSAH 3 PUANA KENETLENDİ
Bursaspor, bu akşam Beşiktaş ile yapacağı maça mutlak 3 puan parolasıyla çıktı.
Sezona kötü başlayan, önce UEFA Avrupa Ligi'nden elenen ardından Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 yenilen yeşil-beyazlı takım, Galatasaray beraberliği ve Medical Park Antalyaspor deplasmanında aldığı galibiyet sonrası Beşiktaş maçına ayrı bir önem veriyor.
İki takım taraftarları arasındaki gerginliğin yanı sıra camianın bu karşılaşmaya verdiği önemi de düşünen yeşil-beyazlı takım, bugünkü maça ayrı bir motivasyonla hazırlanıyor.
Sahadan galibiyetle ayrılarak ligin üst sıralarına doğru tırmanışa geçmeyi hedefleyen Bursaspor, oynadığı 3 maçı da kazanan Beşiktaş'a da ligdeki ilk yenilgisini tattırmak istiyor.
Geçen sezon sahasında rakibini 3-0 gibi net bir skorla yenmeyi başaran yeşil-beyazlı takım, kendi performansı kadar tribündeki taraftar desteğine de güveniyor.
KARTAL ZİRVEDE KALMAK İSTİYOR
Spor Toto Süper Lig'de bugün Bursaspor'a konuk olacak Beşiktaş, galip gelerek liderliğini sürdürmek amacında.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde sezonun ilk 3 maçını kazanarak, 144 hafta sonra yükseldiği liderliği sürdüren ve bu sezon ligin puan kaybetmeyen tek takımı durumundaki Beşiktaş, zorlu Bursaspor deplasmanında da galibiyet serisine devam etmeyi ve unvanını korumayı hedefliyor.
Sezonun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'u 2-0 yenen siyah-beyazlılar, ikinci haftada, ilk yarısını 2-1 geride kapattığı karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etti. Üçüncü haftada ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Gaziantepspor'u 2-0'la geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...