Bursalı Emre Suna, Galatasaray'da

/ Kaynak: CHA
Bursalı Emre Suna, Galatasaray'da

SPOR Haberleri  / CHA

Bursalı 7 yaşındaki Emre Suna, Galatasaray'ın futbol okulu seçmelerinde bin 300 kişi arasından seçilerek Florya'ya gitti.

Bursalı 7 yaşındaki Emre Suna, Galatasaray'ın futbol okulu seçmelerinde bin 300 kişi arasından seçilerek Florya'ya gitti. Galatasaray spor kulübü futbol okulları koordinatörlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Kartaltepe'de düzenlenen seçme ve değerlendirme yaz kampına Türkiye'nin dört bir tarafından bin 300 yetenek katıldı. Galatasaray antrenörleri, yetenekleri ile öne çıkan 100 sporcuyu, Galatasaray Futbol Akademisi'ne aday olarak seçti. Adaylar arasında 7 yaşındaki Bursalı Emre Suna da yer aldı. Basın sözcüsü Yunus Örs, yeteneği ile dikkat çeken Emre Suna'nın geleceğin yıldızları arasında gösterildiğini ifade etti. Belirlenen 100 sporcu, önümüzdeki günlerde Florya'da yapılacak değerlendirmeye alınacak.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...