Bursa galibiyeti sonrası bile İsmail Kartal'ın aklı ligdeydi

Bursa galibiyeti sonrası bile İsmail Kartal'ın aklı ligdeydi

SPOR Haberleri

"Çok iyi oynamadık kabul ediyorum ama gol yiyince panik yapıyoruz. 2 puan kaybı şampiyonluk yolunda çok üzücü"

Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yendi, final için avantaj sağladı, ama sarı-lacivertlilerin aklı ligdeki Eskişehir beraberliğinde kaldı! İsmail Kartal'ın Bursa maçı sonrası basın mensuplarıyla yaptığı sohbetin ana konusu da Eskişehir karşılaşmasıydı. Karşılaşma kasetlerini detaylı bir şekilde izlediklerini söyleyen Kartal, "Adamlar kendi kalesine gol atmış 1-0 öne geçmişiz. Tamam çok iyi oynamamışız ama pozisyon da vermemişiz. Ne zaman ki golü yedik, sonra rakip iştahlandı. Bizimkiler de biraz şaşırınca birkaç pozisyon verdik. Panik de oldu tabii. Ama hep aynı! Gençlerbirliği maçı 1-1, kontradan 2'yi yedik. Eskişehir'de neredeyse yiyorduk" dedi.
Hep çatala mı gider?
Kartal "Yediğimiz gollerde topun hep çatala gitmesi de ilginç. Derbide Sneijder, Akhisar maçında Giray, Eskişehir'de Emre Güral hep aynı şekilde" yorumunda bulundu. Kartal, "Eskişehir-Bursa maçlarının skorunu değiştirmek ister miydiniz" sorusuna "Bunu kim istemez ki" diyerek içindeki burukluğu dile getirdi.
Kuyt: Beni nbsp;İsmail Hoca nbsp;oynatmadı

Dirk Kuyt hakkında çıkan "Kendini Feyenoord'a saklıyor. Sakatlanmamak için oynamıyor" iddialarına cevap verdi. Kariyerinin en uzun sakatlığını yaşadığını belirten Hollandalı yıldız, "Eskişehir maçındaki tercih tamamen İsmail Hoca'ya aitti. Oynamak istediğimi söyledim. Ama o risk almamı istemedi. Bu sayede Bursa'da 90 dakika mücadele edebildim. Fenerbahçe'yi çok seviyorum ve takımın başarısı için savaşıyorum" ifadesini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...