Burak Yılmaz'ın yanağı yarıldı

Burak Yılmaz'ın yanağı yarıldı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmanın son dakikalarında golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın yüzüne yabancı bir cisim isabet etti.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Çaykur Rizespor karşılaşmasının son anlarında tribünden atılan bir cisim nedeniyle yerde kaldı.Rakibiyle yaşadığı pozisyon sonrasında Çaykur Rizespor tribünleri önünde yerde kalan Burak Yılmaz, hakeme itirazlarda bulunurken Rizespor taraftarının attığı yabancı cisim sarı kırmızılı oyuncunun suratına geldi. Suratına isabet eden cisim sonrasında yerde kalan Burak Yılmaz'ın sol yanağında büyük bir yara oluştuğu gözlendi.İşte Burak Yılmaz'ın gözünün 1,5 cm altındaki o yara;Öte yandan Galatasaray Kulübü resmi Twitter hesabından "Yorumsuz! Geçmiş olsun Burak Yılmaz" yazarak yıldız futbolcunun fotoğrafını paylaştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...