Burak Yılmaz'dan net mesaj: Alkış beklemiyoruz

Burak Yılmaz'dan net mesaj: Alkış beklemiyoruz

SPOR Haberleri

"Rakiplerimizin bizi alkışlaması konusunda isteğimiz yok. Ancak Bursaspor'un da Rizespor'un da bu centilmenliği yapabileceğini düşünüyorum"

ALİ YEDEK
Türk futbolunda alkışlama polemiği Galatasaray'ın 4. yıldızı almasıyla yine gündeme geldi. 3 ay önce Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, "Galatasaray şampiyon olursa tabi ki alkışlarım" sözünü tutup tutmayacağı merak konusunu oldu. Attığı önemli gollerle Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rolü olan Burak Yılmaz dün düzenlenen medya gününde bu konuyla ilgili konuştu. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Şampiyon oldunuz, rakiplerinizin sizi alkışlamasını ister misiniz?" sorusuna "Benim rakiplerden alkış beklentim yok. Öyle bir isteğimiz olsa bunu öncelikle Bursaspor'un da Rizespor'un da bunu yapacağını düşünüyorum. Bunda ego ve kibir yok. Bizim böyle bir beklentimiz yok ama onlar yaparsa da onların güzel kalbine kalmış. Bursaspor ile güzel bir maç yapacağız. Kendi evlerinde oynayacaklar. İyi bir hocaları ve takımları var ama kupayı alıp duble yapmak istiyoruz" cevabını verdi.
Saygı duymak zorundalar
Sarı-kırmızılı oyuncu, "Formsuzluklar gol kaçırmalar bundan önce de oldu. Ben yine kendimi çok iyi görüyorum. Ama gol kaçırma konusu yine olacak. 3-5 maç ama sonra geçecek. Bunu abartmamak lazım. Beni sevmeyebilirler ama saygı duymak zorundalar" sözlerini kullandı. Burak, "Son maç Hamza Hoca'yla yaşamış olduğum bir olay var. Bu bitti gitti. Futbolun içinden gelenler bilir bu her maçın içinde olur. Bu olay kapandı. Bu olay yaşandı diye şampiyonluktaki payım görmezden gelinemez. Bunun üzerinde durmaya gerek yok" diyerek sözlerini tamamladı.


MUSLERA: Mersin'deki kurtarışım anlamlıydı
Başarısıyla sezona damgasını vuran kaleci Muslera, Galatasaray tarihine geçtiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisi için bu sezonki unutulmaz anları anlatan başarılı file bekçisi "Her zaman Galatasaray'a, bu formaya en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Mersin İdmanyurdu maçında yaptığım kurtarış benim ve takım için çok önemli ve anlamlıydı. Çünkü çok iyi oynayan bir takıma karşı galip geldik ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştık. Takım için de çok önemliydi ve bunun için her yönüyle önemli bir maçtı. Karabük maçındaki o serbest vuruş da hatırladığım kurtarışlardan bir tanesiydi" diye konuştu. Muslera, "Türkiye'ye ve İstanbul'a alıştım. Artık Türk gibi yaşıyorum. Futbol dışında zamanımı evde geçiriyorum" diye konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...