Burak Yılmaz transferinde son durum

Burak Yılmaz transferinde son durum

SPOR Haberleri

İki haftadır Burak Yılmaz için üst üste Galatasaray'a teklif götüren Lazio mutlu sona ulaşamadı ve Milli futbolcunun Galatasaray'da kalacağı söylendi.

Son iki haftadır Lazio'nun arka arkaya teklifleriyle, takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Burak Yılmaz'ın durumu netleşti. Burak takımda kalacak. Başkan Ünal Aysal'ın da Burak'la ilgili yaşanan süreç hakkında bir açıklama yapması bekleniyor. Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu cevaplayan Burak'ın temsilcileri, ''Artık yeni bir gelişme olmaz. Burak, Galatasaray'da devam etmek istiyor. Galatasaray Lazio'dan gelen teklifi kabul etmedi. İtalyan kulübü bonuslarla birlikte 15 milyon euroya çıktı. Sayın başkan ve teknik ekip Burak'ın takımda kalmasından yana karar verdiler. Bundan sonra bir gelişme olmaz'' dedi. Lazio'nun bu saate kadar mail ve yazışmalarla tekliflerini yineledikleri ve ek ücretlerle birlikte teklifi 15 milyon euroya kadar çıkardıkları; ancak Galatasaray'ın bunu kabul etmediği öğrenildi. (Radyospor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...