Burak Yılmaz ne zaman dönecek?

Burak Yılmaz ne zaman dönecek?

SPOR Haberleri

Karabükspor mücadelesinde riske edilmeyen Burak Yılmaz'ın Trabzonspor karşısında sahada olması bekleniyor

Sakatlıkları nedeniyle hafta içi idman kaçıran oyunculardan sadece Sabri Sarıoğlu Karabükspor'a karşı oynadı. Teknik heyet, Semih Kaya ve Burak Yılmaz'ı ise önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor karşılaşmasını düşünerek riske etmedi. Mücadeleyi tribünden takip eden Burak Yılmaz, maç sonu arkadaşlarını tebrik ederken, "Bir iki gün içerisinde hiç bir sorunum kalmayacak" açıklamasını yaptı. nbsp;


Olcan girdi ve asist yaptı
Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, Kasımpaşa maçında ilk 45 dakika sonrası değiştirdiği Olcan'ı Karabük karşısında da kulübede oturttu. Hafta boyunca idmanlarda Olcan'ı sağ açıkta kullanan Hamzaoğlu, son idmanda bu bölgede Bruma'ya görev verdi. 88'de oyuna giren Olcan Adın son golde Wesley Sneijder'e asist yapan isim olmayı başardı.


Yönetimden rakiplere loca
Göreve geldiğinden bu yana ezeli rakipleri ile dostluğa büyük önem veren Duygun Yarsuvat, başkanlığı bırakmasına iki ay kala Arena'da bir projeye imza attı. Pegasus ile Batı Tribün arasındaki iki locada çalışmalar başladığı göze çarptı. Bu bölüm yeni sezonda Arena'ya konuk olacak rakip takımların yönetimlerini tahsis edilecek ve sarı-kırmızılı kulüp her maç öncesi burada yemek verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...