Burak Yılmaz İstanbul'a döndü

Düzenleyen:
Burak Yılmaz İstanbul'a döndü

SPOR Haberleri

Hazırlık maçında sakatlanan Burak Yılmaz'ın sahalardan 3-4 hafta uzak kalacağı öğrenildi. Milli futbolcunun tedavisi için İstanbul'a geldiği belirtildi.

Galatasaray'dan Çin'in Beijing Guoan Kulübü'ne transfer olan Burak Yılmaz, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Ajman ile oynadığı ve 8-0 kazandıkları maçta sakatlandı.

Sporx'in aktardığına göre Çin basını, Burak Yılmaz'ın sakatlığı sebebiyle İstanbul'a döndüğünü yazdı. 30 yaşındaki oyuncunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Milli futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalması durumunda Çin Ligi'nin ilk 2 haftasında forma giyemeyecek.

Burak'a alternatif transfer harekatı

Guoan'ın, Burak'ın sakatlığının ardından bir forvet daha kadroya katmak için girişimlerini sürdürdüğü ve Santos'tan Brezilyalı golcü Ricardo Oliveira veya Racing'ten Arjantinli Gustavo Bou'dan birini transfer etmek istediği kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...