Burak Yılmaz - Didier Drogba kapıştı

Burak Yılmaz - Didier Drogba kapıştı

SPOR Haberleri

Karşılaşmanın ikinci yarısında Burak Yılmaz'ın çektiği ve auta giden şut sonrasında Drogba, golcü oyuncuya tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Burak Yılmaz'ın çektiği ve auta giden şut sonrasında Didier Drogba, golcü oyuncuya tepki gösterdi. Bunun üzerine Burak Yılmaz'ın da takım arkadaşına el-kol nbsp;hareketi yapması dikkat çekti. Drogba geçen hafta oyundan çıkarken Tugay Kerimoğlu'nun elini sıkmamıştı.

Mancini: Önemli olan nbsp;3 puan almaktı
G.Saray Teknik Direktörü Roberto Mancini maç sonrası, "Önemli olan 3 puan almaktı" vurgusu yaparken iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. "Beşiktaş'ın kaliteli oyuncuları ve kaliteli bir hocaları var, güçlü bir ekiple oynadık" diyen İtalyan hoca, "Maçın ilk dakikalarında sıkıntılar yaşadık ama sonrasında toparlanmasını bildik. Sonucunda da 3 puanı aldık" diye konuştu. Derbilerde temkinli oynanması gerektiğine değinen Mancini, "Derbilerin havası farklı oluyor. Bu da normal. Diğer maçlar gibi çok fazla risk almak istemiyorsunuz. Fazla risk almayınca da böyle bir oyun ortaya çıkıyor" açıklamasında bulundu. Chelsea maçına değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Chelsea dünyanın en iyilerinden bir tanesi. Bu tip maçlara alışkın bir takım. İyi oynayıp, kazanmak istiyoruz" dedi. nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...