Burak Elmas, seçime gidilmesi taraftarı: Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım

Düzenleyen:
Burak Elmas, seçime gidilmesi taraftarı: Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım

SPOR Haberleri

Mahkemenin tedbir kararı yarınki duruşmada değerlendirilecek. Tedbir kalkarsa seçim 30 Nisan’da olacak.

Yalımcan SARPYEL

Galatasaray’da seçim belirsizliği sürüyor. Fırat Develioğlu isimli üyenin açtığı davanın ardından seçime getirilen 'tedbir kararı' sonrası sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başkan Burak Elmas kulübün avukatları vasıtasıyla kararı bir üst mahkemeye, üç gün içinde duruşmanın görülmesi talebiyle taşıdı. Mahkemeden bu isteğe olumlu geri dönüş yapılırken duruşma yarın 11.00’de görülecek. Şayet tedbir kalkarsa sarı kırmızılılar 30 Nisan’da sandığa gidecek.

KAYYUMA BIRAKMAM

Başkan Burak Elmas camianın önde gelen hukukçuları ve kulübün avukatlarıyla görüşüyor. Elmas’ın bu toplantılar sırasında “Seçimin gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dediği belirtiliyor. Ancak seçimin yapılması için istifa etmesi gereken Elmas bu konuda ise "Kulübü kayyuma bırakmam" diyerek şimdilik o ihtimali rafa kaldırıyor.

Öte yandan Abdullah Burhan Sadıkoğlu isimli bir üyenin de seçimin durmasına yönelik dava açtığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...