Bundesliga'da Türk hakem, penaltıyı iptal etti

Bundesliga'da Türk hakem, penaltıyı iptal etti

SPOR Haberleri

Bundesliga'nın 23. haftasında Eintracht Frankfurt ile Vfb Stuttgart karşı karşıya geldi. Mücadelenin Türk hakemi Deniz Aytekin penaltıyı iptal etti.

Commerzbank Arena'da oynanan ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Türk asıllı hakem Deniz Aytekin'in yönettiği mücadeleye hızlı başlayan taraf Frankfurt oldu. Bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen ev sahibi ekip golü kalesinde gördü. 31. dakikada Martin Harnik'in golüyle öne geçen konuk Stuttgart oldu. İlk yarı bu skorla geçildi.İkinci yarıya da baskılı başlayan taraf geride olan Frankfurt oldu. İkinci yarının ilk 30 dakikada yaptığı baskı sonuç vermeyen ev sahibi 80. dakikada Jan Rosenthal ile eşitliği sağladı. Bu golden sonra galibiyet için yüklenmeye başlayan Stuttgart, 90. dakikada Alexander Meier'in golüyle 2-1'i buldu ve 3 puanı hanesine yazdırdı.Hakem Deniz Aytekin, 84. dakikada Frankfurt lehine bir penaltı kararı verdi. Ardından yardımcılarıyla konuşan Aytekin penaltı kararını iptal etti. Bu olaydan sonra sahada küçük çaplı tartışmalar yaşandı.Aldığı bu galibiyetle puanını 25 yapan Frankfurt 12 sıraya yükselirken, Stuttgart ise 19 puanla 15. sırada kaldı.
(sporx)
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...