Bundesliga'da son durum

Bundesliga'da son durum

SPOR Haberleri

Bundesliga'da Bayern Münih, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, Hannover 96, Hertha Berlin ve Mainz 05 haftayı galibiyetle kapattı.

nbsp;Almanya Birinci Futbol Ligi'ne (Bundesliga) dün 3. hafta karşılaşmalarıyla devam edildi. Bayern Münih, sahasında FC Nürnberg'i ikinci yarıda Franck Ribery ve Arjen Robben'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Bu sezon 3 maçta üç galibiyet alan Bayern Münih, Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in ardından 9 puanla 3. sırada yer alıyor. Bayer Leverkusen, sahasında Borussia Mönchengladbach'ı 4-2 yenerken Borussia Dortmund da dün sahasında Werder Bremen'i Robert Lewandowski'nin golüyle 1-0 mağlup etti. nbsp;Dortmund ekibi 9 puan ve averajla liderliğini sürdürürken, ikinci sırada aynı puanla Bayer Leverkusen yer alıyor. Hannover 96 takımına deplasmanda 2-1 yenilen Schalke 04, oynanan 3 maçta sadece 1 puan aldı ve puan cetvelinde 13. sırada bulunuyor. Hoffenheim ile Freiburg 3-3 berabere kalırken, Hertha Berlin, sahasında Hamburg'u tek golle geçerek üst sıralardan kopmadı. nbsp;Mainz 05 de sahasında VfL Wolfsburg'u 2-0 yenerek 3'te 3 yaptı ve 9puanla 4. sıradaki yerini korudu. Bundesliga'da dün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:
Bayern Münih -FC Nürnberg: 2-0
Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach: 4-2
Hannover 96 - Schalke 04: 2-1
Hoffenheim - SC Freiburg: 3-3
Mainz 05 - VfL Wolfsburg: 2-0
Hertha Berlin - Hamburg: 1-0
Bundesliga'da bugün Eintracht Braunschweig-Eintracht Frankfurt ve FC Augsburg-VfB Stuttgart karşılaşmaları oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...