Bucaspor teknik direktörü Karafırtınalar istifa etti

/ Kaynak: İHA
Bucaspor teknik direktörü Karafırtınalar istifa etti

SPOR Haberleri  / İHA

Bucaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, yönetim ile günlerdir yaşadığı sorunların ardından bugün istifa etti.

Bucaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, yönetim ile günlerdir yaşadığı sorunların ardından bugün istifa etti. nbsp;
Bucaspor ile arasındaki sorunları çözmek amacıyla üç gündür Kulüp Başkanı Mehmet Bektur'la görüşmeyi bekleyen Sait Karafırtınalar'ın, beklediği randevu bugün de gerçekleşmeyince istifasını kulübe faksladı öğrenildi. Parasal sorunlar, kadro oluşumu ve hedefler konusunda Bucaspor yönetimi ile ters düşen Karafırtınalar'ın daha önceden görüşüp prensip anlaşmaya vardığı Karşıyaka ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayabileceği belirtildi. nbsp;PTT 1.Lig'de geride bıraktığımız sezon Bucaspor'a play off oynatan Karafırtınalar'ın, mukavelesinin resmi olarak feshinin ardından Karşıyaka ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve 100 bin TL'si peşin, 300 bin TL alacağı kaydedildi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...