'Bu takım artık benim'

Düzenleyen:
'Bu takım artık benim'

SPOR Haberleri

Geçen sene kendi kurmadığı bir kadroyla mücadele ettiğini belirten Hollandalı, "Bu takımın her şeyi şimdi bana ait. En büyük hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Burhan Can TERZİ

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, İsviçre kampında bir basın toplantısı düzenlendi. Galatasaray'ın başında olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Hollandalı hoca şu ifadeleri kullandı: "Kesinlikle tek düşüncemiz şampiyon olmak. Çünkü Galatasaray gibi üst seviyede bir takımın bu DNA'sında vardır. Geçen sene son 3 ayda göreve geldim. Takım benim takımım değildi, oyuncular benim getirdiğim oyuncular değildi. Bu yüzden bahaneler olabilirdi. Takımın fiziksel durumunun iyi olmadığını düşünüyordum. Şu anda gelecek, gidecek oyuncular, oyuncuların fiziksel durumları ve her şey benim sorumluluğum altında."

Aile içi meseleler

"Sneijder'in arzusundan, isteğinden memnunum. Bütün oyuncuların dönüş tarihlerini ben belirlemiştim. Bazen planladığınız şeyler istediğiniz gibi gitmiyorlar. Bazı şeyler değişiyor. Ceza konusunu merak ettiğinizi biliyorum ama bunlar aile içinde çözülecek meseleler. Şu an takımda ön libero sıkıntımız var. Hamit sakatlıktan döndü, Dzemaili ve Selçuk katılacak. Emre Çolak transfer oldu. Ben o mevkiye bir takviye yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca forvet ya da forvetler alınabilir..."

Yeni transferleri övdü

"Sistemler ve rakamlardan ziyade bence felsefe önemli" diyen Riekerink, Serdar Aziz ve Emrah Başsan transferiyle ilgili sorulara ise net cevaplar verdi. Hollandalı teknik adam, "Taraftarımızın şüphesi olmasın iki oyuncu da benim raporlarım doğrultusunda transfer edildi. İkisi de çok kaliteli, yetenekli oyuncular. Serdar'ın sakatlıkları umarım tekrarlamaz. Emrah'ın yeteneklerini nasıl daha fazla öne çıkarırım bunu düşünüyorum. Ayrıca genç arkadaşımız Gökay da aramızda, o da çok yetenekli" ifadelerini kullandı. 

Aslan'ın rakibi Thun

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün İsviçre'nin Thun ekibiyle karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlayacak maç, D-Smart platformundaki Smart Spor'dan naklen yayınlanacak. İsviçre kampının ilk gününde futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, sarı-kırmızılılar bugün de iyi bir sonuç alıp moral depolamak istiyor.

Pas ve şut

Cimbom İsviçre'de harıl harıl çalışıyor. Bern yakınlarındaki Gwatt bölgesindeki kampta dün yapılan idmanda Riekerink oyuncularına önce pas sonra da çokça şut çalışması yaptırdı. Sneijder'in arkadaşlarıyla sık sık şakalaştığı görüldü. Hayli neşeli geçen antrenman çift kale maçla bitti.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...