Bu maçlara yürek dayanmaz

Bu maçlara yürek dayanmaz

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde yarı final kuraları çekildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, İspanyol temsilcisi Real Madrid ile Almanya'nın Bayern Münih takımı, bir diğer İspanyol takımı Atletico Madrid de İngiliz temsilcisi Chelsea ile eşleşti. Yarı final ilk maçları 22-23 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 29-30 Nisan tarihlerinde oynanacak. İlk maçlar Real Madrid ve Atletico Madrid'in sahasında yapılacak. Devler Ligi'nin şampiyonu 24 Mayıs'ta Portekiz'in başkenti Lizbon'daki Luz Stadı'nda belli olacak. nbsp;
UEFA'da erken final
UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde, İspanyol takımları Sevillla ile Valencia birbirine düşerken, Benfica, Juventus ile eşleşti. Böylece 14 Mayıs'ta Torino'daki Juventus Stadı'nda oynanacak finale bir İspanyol takımının gelmesi kesinleşirken, geçen yılın finalisti Benfica, finale ev sahipliği yapacak Juventus'u eleyip adını finale yazdırmaya çalışacak. Avrupa Ligi'nde yarı final ilk maçları 24 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 1 Mayıs'ta oynanacak. İlk maçlar Sevillla ve Benfica'nın sahasında.


ŞAMPİYONLAR LİGİ
R.MADRİD B.MÜNİH

A.MADRİD CHELSEA


AVRUPA LİGİ
SEVİLLA VALANCİA
BENFİCA JUVENTUS?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...