Bu hafta gülen Fenerbahçe oldu

Bu hafta gülen Fenerbahçe oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, taraftarına unutulmaz bir hafta yaşattı.Basketbolda Barcelona galibiyetiyle başlayan hafta aynı branştaki Beşiktaş zaferiyle son buldu

Fenerbahçeli taraftarlar unutamayacakları bir hafayı geride bıraktı. Nitekim gönül verdikleri Sarı-Lacivertli kulüp futboldan masa tenisine, voleyboldan boksa kadar yarıştığı bütün branşlarda rakiplerini geçerek ulaşılması güç bir başarıya imza attı. İşte 25 Ekim Cuma günü başlayan ve 27 Ekim Pazar günü sona eren muhteşem 'Fener alayı':
1.ÇİFTE HEYECAN
25 EKİM CUMA: Sarı-Lacivertliler için zaferlerle dolu haftanın perdesini erkek basketbol takımı açtı. THY Euroleague'de İspanyol devi FC Barcelona'yı 75-70'le dize getiren Kanarya bu arenade 2'de 2 yaptı. Aynı saatte Saracoğlu'ndaki maçta ise futbol takımı Emenike (2) ve Sow'un golleriyle Gaziantep'i 3-1 yenerek hem gecenin keyfini ikiye katladı hem de lig liderliğini sağlamlaştırdı.
2.FİLEDE 2'DE 2 GELDİ
26 EKİM CUMARTESİ: Cumartesi günü ise ilk zafer haberi masa tenisinden geldi. Bu branşta Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Kanarya'nın kadın takımı, Fransız devi Metz'i 3-2 mağlup etti.
Ardından Kadın Voleybol takımı, ligde Bakırköy Belediye'yi 3-0'la geçti. Filedeki ikinci galibiyet haberi de erkeklerden geldi. Fenerbahçe Grundig, Güney Kıbrıs temsilcisi Anorthosis Famagusta'yı deplasmanda 3-1'le geçerek Challenge Kupası'nda adını ikinci tura yazdırdı. Günün kapanış zaferi ise ringden geldi. Fenerbahçe Boks Takımı iller arası turnuvada 7 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile en başarılı kulüp olarak parmak ısırttı.
3.POTADA RAKİPSİZ
27 EKİM PAZAR: Fenerbahçeli sporcular kazanmaya dün de doymadı. Kadınlar basketbolda Kanarya, deplasmanda Tarsus Belediyesi'ni 84-60'la geçti. Kadınlardan sonra sahneye bu kez erkekler çıktı. Beşiktaş'a konuk olan Fenerbahçe Ülker güçlü rakibini 77-69 yenerek Barcelona galibiyetiyle açtıkları zafer haftasını derbi galibiyetiyle kapatan takım oldu. Bu arada futbol altyapı takımları da haftayı derbilerle geçirdi. Kanarya U15'te deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 yenerken rakibiyle U14'te 2-2, U16'da 1-1 berabere kaldı. U19'da Trabzonspor'u 3-0 yenen Fenerbahçe U17'de ise rakibiyle golsüz berabere kaldı.(Bugün)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...