'Bu hafta Fenerbahçe haftası'

'Bu hafta Fenerbahçe haftası'

SPOR Haberleri

Orhan Atik: "Bu haftayı F.Bahçe haftası olarak değerlendirmek ve bu derbiye en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Haftaya motivasyonumuz çok farklı olacak."

Gençlerbirliği karşısına mutlak galibiyet için çıktıklarını ifade eden Galatasaray Teknik Direktörü Orhan Atik, "Biz buraya galibiyet için geldik ancak ilk yarıda istediklerimizi yapamadık. İkinci yarıda daha iyi oynadık ve aktif rol aldık, 3 puan için gerekeni yapmaya başladık ancak son bölümde de hücum aksiyonlarında aksama yaşadık" dedi. Fenerbahçe ile oynayacakları derbiyi de değerlendiren Atik, "Derbinin havası başkadır, motivasyonu başkadır. Bu haftayı Fenerbahçe haftası olarak değerlendirmek ve bu derbi maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

 Olcan derbide yok
 Sezonun ilk devresinde, Kadıköy'de oynanan ve 1-1 sona eren F.Bahçe derbisinde takımının tek golünü kaydeden Olcan Adın, Gençlerbirliği deplasmanında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Haftaya TT Arena'da oynanacak derbide Olcan forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...