Bu gidiş nereye? Beşiktaş Antalyaspor'a da mağlup oldu

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Bu gidiş nereye? Beşiktaş Antalyaspor'a da mağlup oldu

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Siyah beyazlılar Cenk Tosun’la öne geçti. İkinci yarıya fırtına gibi giren Nuri Şahin’in takımı önce Saric’le tabelayı eşitledi sonra Jehezkel’in iki golüyle Kartal’ı şoka soktu. Muleka’nın sayısı Beşiktaş’a yetmedi

MURAD TAMER'İN HABERİ -  Ligde Galatasaray, Avrupa’da Bodo yenilgilerinden sonra, Gaziantep’i yenerek hayata dönen Beşiktaş, Antalya deplasmanında da çıkış arıyordu. Hastalık ve sakatlıkların vurduğu Beşiktaş’ta Amir de cezalı durumdaydı. Burak Yılmaz, tam yedi Türk pasaportlu oyuncuyu sahaya atmak zorunda kalmıştı. Maç iki takımın da karşılıklı atak denemeleriyle başladı. Düşük tempolu oyun pek tat vermiyordu açıkçası.

12 DAKİKADA 4 GOL

İlk yarının uzatma bölümünde Salih’in sağ kanattan çevirdiği topu Cenk Tosun tamamlayıp Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. VAR incelemesinden sonra hakem önce orta sahayı gösterdi sonra da ilk devreyi bitirdi. Golün santrası bile olmamıştı. İkinci 45’in 25. saniyesinde Dario Saric tabelaya eşitliği getiriverdi: 1-1. Bu golden dört dakika sonra… Antalyaspor kale önünden ileriye atılan bir top… Ersin’in 25 metre kalesinden açılıp ıskaladığı topu; Jehezkel ağlara gönderdi: 2-1.

KARTAL UÇAMIYOR

57’de aynı Jehezkel bu defa önce Salih’i sonra Roseir’i sağa sola yatırıp şık bir gol daha attı: 3-1… 12 dakikada dağılmıştı Beşiktaş… Burak Yılmaz, anında Tayfur ile Alex’i oyundan alıp Rebic ile Muleka’yı attı sahaya. Safuri’nin frikiği 90’a giderken direğe takılmasa fark daha da artacaktı. Oyuna sonradan giren Rebic ortaladı, Muleka bitirdi: 3-2. Bu gol puan için yetmedi, Beşiktaş moral bulmaya gittiği Antalya’dan büyük bir çöküntüyle döndü.

BAİLLY SAYGISIZLIK YAPTI

Maçın devre arasında Beşiktaş’ın stoperi Bailly soyunma odasında Tayfur Bingöl’ün yakasına yapıştı. İkili güçlükle ayrılırken Burak Yılmaz küplere bindi. Siyah beyazlı çalıştırıcı Bailly’i ikinci yarıya çıkarmadı. Hoca, “Önemli olan Beşiktaş formasıdır. Ben Beşiktaş formasını verdim. Saygısızlık, terbiyesizlik yapandan tekrar geri alırım. Bu kadar! Bunu net söylüyorum. Teknik direktörlük kariyerim de umurumda değil. Ben teknik direktörlük yapmasam ne olur” sözlerini kullandı.

BIRAKMA SİNYALİ

Yılmaz, “Başkandan yarın (bugün) devam edeceksem küçük şeyler isteyeceğim. Olmazsa teşekkür edeceğim” derken bir muhabirin, “Bailly kadro dışı mı kalacak?” sorusuna, “Sen de yangına körükle gidiyorsun” tepkisini gösterdi. Burak Hoca, “Burada teknik direktör olmak isteyen büyüklerimiz var. Kanal kanal geziyorlar... Geleyim hakeme. Beşiktaş’ın penaltısını vermemek bu kadar kolay mı? Keyfine göre bizi doğradı” tepkisini gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...