Bu formayı taşımak yürek ister!

Bu formayı taşımak yürek ister!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımı İngiltere'de yapıldı.

Başkan Fikret Orman ve futbolcuların yanı sıra Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ile İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk da organizasyonda hazır bulundu. 3 farklı formanın lansmanının yapıldığı tanıtımda, takımın göğüs sponsorluğunu üstlenen Vodafone'un "Bu formayı taşımak yürek ister" temalı reklamı da gösterime sunuldu. Tanıtım filminde kulübün 20 yıllık çalışanı emektar malzemeci Süreyya Soner de oynadı. Başkan Orman sponsorluk anlaşmalarıyla yeni sezona daha güçlü başlayacaklarını söylerken, "Bizim gibi büyük hedeflerin, başarının peşinde koşan, çıtayı en yukarıda tutan bir marka ile bu yolda yürümekten gurur duyuyoruz" dedi. nbsp;
Beşiktaş-Mainz
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde bugün Alman ekibi FC Mainz ile karşılaşacak. 21.30'da başlayacak maç Smart Spor HD 78. Kanal'dan canlı yayınlanacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...