Kazanırsak Almanya yolunu yarılarız: Bu fırsatı kaçırmayın

- Güncelleme:
Kazanırsak Almanya yolunu yarılarız: Bu fırsatı kaçırmayın

SPOR Haberleri

İlk maçta Ermenistan’ı deplasmanda yenen A Millî Takım, Hırvatları da devirirse grubun favorisiyle aradaki puan farkını 5’e çıkaracak, büyük avantaj yakalayacak.

EURO 2024 elemelerine deplasmanda Ermenistan galibiyetiyle başlayan A Millî Takım, bu akşam Bursa’da Hırvatistan’ı ağırlayacak. Kendi kalesine attığı golle geriye düştüğü maçta Erivan’dan 2-1’lik galibiyetle dönen ay yıldızlılar, Hırvatistan’ın evinde Galler’le 1-1 berabere kalmasıyla grupta liderlik koltuğuna kuruldu. Eğer Dünya Kupası üçüncüsü Hırvatistan’ı yenersek, grubun favorisiyle aradaki puan farkını 5’e çıkarıp Almanya’da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası yolunda önemli bir mesafe almış olacağız. 

YENİLMİYORUZ

2018 Dünya Kupası grup elemelerinde de rakibimiz olan Hırvatistan’a karşı yaptığımız son üç maçı kaybetmedik. Elemelerdeki iki resmî maçta Zagreb’de 1-1 berabere kalırken, Eskişehir’deki maçı 1-0 kazandık. 2020 yılında yapılan özel maçta ise Vodafone Park’ta 3-3 berabere kaldık. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda 21.45’te başlayacak karşılaşmayı İsveçli hakem Andreas Ekberg yönetecek. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayımlanacak. Grubun diğer maçında Galler ile Letonya karşı karşıya gelecek. 

ALTINTOP İNANIYOR

TFF Millî Takımlardan Sorumlu Yönetici Hamit Altıntop, “Millî takımımızı Almanya’da düzenlenecek EURO 2024’te görmek istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Grup elemelerindeki her maçımıza galibiyet amacıyla çıkacağız. Hırvatistan karşısında da hedefimiz bu” dedi. 

KEYFİMİZ YERİNDE

Hırvatistan karşısında galibiyet hedefleyen millî takım, dün yaptığı çalışmalarla hazırlıklarını tamamladı. Ay yıldızlılar sabah kamp yaptığı otelde ayak tenisi oynadı. Millîler akşam saatlerinde ise sahada taktik idmanı gerçekleştirdi.  Akşam idmanını TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yardımcıları da takip etti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...