Bu başlığı Fatih Terim attı, umuda yolculuk

Bu başlığı Fatih Terim attı, umuda yolculuk

SPOR Haberleri

Fatih Terim maç sonrası basın mensuplarının tebriklerini üzerine alınmadı, 'Tebriği hak eden oyuncularım' jesti yaptı

İmparator, "İşi Hollanda maçına kadar getireceğimize inanıyorum" dedi, basın mensuplarının tebriklerini üzerine alınmadı, "Tebriği hak eden oyuncularım" jesti yaptı.Daha 4 gün öncesine kadar tükenmeye yüz tutan FIFA 2014 umutlarımız iki maçta tavan yaptı. Fatih Terim yine kalitesini konuşturdu ve kısa zaman içinde ortaya çıkan Milli Takım Andorra'yı 5-0'la geçtikten sonra Romanya'yı evinde iki golle vurdu. Maç sonrası İmparator temkinliydi yine de. "Çocukları tebrik ediyorum. Bu kadar kısa sürede takıma ne verebilirim? Bütün tebriklerinize oyuncularım layıktır" diyerek basının karşısına çıkan Terim, "2-0'ı bulmaktı amacımız, rahat etmeliydik. 1-0 tehlikeli sonuç. Bu çocukların çoğu ilk 11'le yeni yeni buluşuyor. Güzel bir takım oldular. Onlara, emeği geçen diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
ALLAH ÇALIŞANA VERİR
"Türk halkının bir sürü problemi var. Hiç olmazsa iki saat herkes kendi problemini unutur bu çocuklarla övünür. Onun için sevinçliyiz. Dört final maçımız vardı ikisini geçtik. Allah çalışana veriyor, bu çocuklar da çalışıyor" vurgusu yapan Terim basına başlık da tavsiye ederek, "Bence başlığınız 'umuda yolculuk' olsun. Estonya enteresan bir deplasman. İşi Hollanda maçına kadar getireceğimize inanıyorum" sözlerini kullandı. Gerçekçi konuşan hoca, "Bizim hâlâ çok şansımız yok. İki takım da iddialı. Biz Estonya ile deplasmanda, Hollanda ile içeride oynayacağız. Pardonumuz yok yani. Allah yolumuzu açık etsin" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...