Bu Aslan doyumsuz! 9 yeni transfer

- Güncelleme:
Bu Aslan doyumsuz! 9 yeni transfer

SPOR Haberleri

İcardi ve Kaan’ın tapusunu alan Cimbom, Zaha, Bakambu, Tete, Angelino, Kerem, Halil ve Günay’ı renklerine kattı. 120 milyonluk piyasa değerindeki oyunculara 20 milyon avro bonservis ödendi

Son şampiyon Galatasaray, transferde dur durak bilmiyor. Sürekli bir uçak inişi söz konusu. Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’ne kalmaya odaklanan ve orada başarı hedefleyen sarı kırmızılılar, mevcut kadrosunu büyük oranda korurken çok ciddi takviyeler de yaptı. Deyim yerindeyse bazı kulüpler A takım için transfer yapamazken sarı kırmızılılar kulübenin de gücünü artırdı. Öyle isimler alındı ki yabancı kontenjanı anlamında teknik direktör Okan Buruk tatlı bir zorluk yaşayacak gibi görünüyor.

İCARDİ BAŞKA BİR OLAY

Transferi detaylandırdığımızda ise dokuz oyuncunun yaş ortalaması 25. Gelen oyunculara imza parası hariç ödenen bonservis bedeli toplam 20 milyon avro. Ve alınan oyuncuların piyasa değerinin toplamı ise 120 milyon avro. Alınan isimlere bakıldığında özellikle hücum bölgesinin zenginleştirildiği görülüyor. Geçen sezonun kiralık ismi İcardi’nin bonservisinin alınması ise ayrı bir transfer başarısı olarak değerlendiriliyor. Ve ne ilginçtir ki sekiz takviyeye rağmen iki oyuncu daha bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...