Bruno Alves: Yunanistan'a dönmek isterim

Bruno Alves: Yunanistan'a dönmek isterim

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Bruno Alves, Yunan basınına yaptığı açıklamalarda bir gün yeniden Yunanistan'da oynamak istediğini söyledi.

Fenerbahçe'den ayrılabileceği konuşulan Bruno Alves'e, kendisiyle Olympiakos'un kendisiyle ilgilenip, ilgilenmediği soruldu. Daha önce 2004-2005 sezonunda Atina forması da giyen tecrübeli oyuncu, Yunanistan'da güzel hatıları olduğunu söylerken, transferi hakkında da net bir durumun olmadığını dile getirdi.


İşte Bruno Alves'in Yunan basınına yaptığı o açıklamalar: ''Sizinle konuşana kadar Olympiakos ya da başka bir Yunan takımının ilgisi olup, olmadığını bilmiyorum. Fenerbahçe ile kontratım devam ediyor, bunun dışında fazla bir şey söyleyemem. Tabi ki çok güzel bir yıl geçirmiştim Yunanistan'da. Çok güzel anılarım var ve umarım bir gün Yunanistan'a dönerim.'' Bruno Alves ile Portekiz Premier Lig ekiplerinden Sporting Lizbon'un da ilgilendiği iddia ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...