Bruma, 'Juventus'u da Real'i de yenebiliriz'

Bruma, 'Juventus'u da Real'i de yenebiliriz'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın genç oyuncusu Bruma, Kopenhag maçının ardından konuştu.

Galatasaray 'ın genç oyuncusu Bruma, Kopenhag maçının ardından konuştu. Kalan maçlara odaklanmaları gerektiğini söyleyen Bruma, "Real Madrid ve Juventus'u yenebiliriz" dedi. nbsp; Bu maçı bir an önce unutup, Real Madrid ve Juventus maçlarına odaklanmaları gerektiğini belirten Bruma, "Kiminle oynadığımızın önemi yok" dedi. Bu maçı bir an önce unutup, önlerinde maça bakmaları gerektliğini vurgulayan Bruma, "Bizim için önemli bir maçtı. İlk yarıda gol yedik ancak golden sonra toparlanmasını bildik ve birçok pozisyona da girdik. Galatasaray mantalitesini ortaya koymaya çalıştık. Ne yazık ki olmadı. Artık bununla yaşayamayız. Bu maçı unutup, önümüzdeki maçlara odaklanmamız gerekiyor" dedi.

Kopenhag maçının ikinci yarısında forvet arkasında oynamasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Portekizli, "Hocamız böyle takdir etti. İkinci yarıda forvet arkasında, ikinci forvet gibi oynadım. Ancak bu benim için hiç problem değil. Forvet arkası da oynayabilirim, sağ kanat ya da sol kanatta da oynarım. Önemli olan oynayabilmek. O yüzden pozisyon ayrımı yapmıyorum" ifadelerini kullandı.

Real Madrid ve Juventus'tan çekinmediklerini de ifade eden Bruma, ""Real Madrid veya Juventus'la oynamamız önemli değil, bir galibiyet almamız lazım. Bu kapasitemiz var. Kafamızı kaldırıp bir sonraki maça odaklanmalıyız. Kimle oynadığımızın hiçbir önemi yok. Önümüzde 2 maç var ve bu 2 maçtan da galibiyet alma şansımız var" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...