Brezilyalı Ganso'dan Galatasaray cevabı

Brezilyalı Ganso'dan Galatasaray cevabı

SPOR Haberleri

Galatasaray Brezilyalı yıldız isim Paulo Henrique Ganso'yu transfer etmek için Sao Paulo'ya teklif yaptı ama beklenen cevap gelmedi..

Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Sau Paulo kulübü yöneticileri Galatasaray 'dan Ganso 'nun şartlarını soran bir mesaj aldıklarını belirterek Türk kulübünün bu oyuncuyu devre arasında renklerine bağlamak istediğini açıkladı. Paulo Henrique Ganso'nun Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığını savunan gazeteler önümüzdeki günlerde bu satışın gerçekleşebileceği iddia edilmişti. Ancak bugün öğlenden sonra Brezilya'dan Galatasaraylıları üzen haberler geldi. Brezilya medyasında yer alan haberlere göre, Sao Paolo kulübü Galatasaray'ın teklifini Ganso'ya iletti. Ancak yetenekli oyuncu biraz daha beklemek istediğini ve daha büyük kulüplerden teklif beklediğini belirterek sarı kırmızılı kulübü reddetti.
SİTEDEN DE AÇIKLADILAR
Sao Paulo'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'ın teklifinin kabul edilmediği bildirildi. nbsp;Oyuncusunun, İtalya'nın büyük kulüplerinden birinde forma giymek istediğini belirten Sao Paulo, "Ganso Milan, Inter, Juventus gibi kulüplerde oynamak istiyor. Bunun için İtalyanca dersleri bile alıyor" ifadelerini kullandı. Brezilya kulübü, 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Ganso'nun bonservisinin %42'lik kısmını elinde bulunduruyor. 24 yaşındaki oyuncunun %58'lik bonservis hakkı ise özel bir fona ait.
GANSO KİMDİR?
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1989
nbsp;Doğum Yeri: Ananindeua / Brezilya
nbsp;Mevkii: Ofansif orta saha
nbsp;Oynadığı takımlar:
nbsp;2008-2012: Santos
nbsp;2012- nbsp; nbsp; nbsp; : Sao Paolo
nbsp;Milli Takımlar
nbsp;Brezilya 8 maç
nbsp;Brazilya U20 7 maç
nbsp;Brezilya U23 3 maç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...