Böyle gitmez, Akhisar Belediyespor 3-0 Trabzonspor

Böyle gitmez, Akhisar Belediyespor 3-0 Trabzonspor

SPOR Haberleri

İlk deplasman maçında Beşiktaş'a yenilen Trabzonspor, bu defa Manisa'da Akhisar 'dan fark yedi. Goller Bruno, Niasse ve Kenan'dan.

Kukesi rövanşındaki üç golde de katkısı olan ve takımını bir maestro gibi yöneten moralli Adrian'ı asıl yerinde değil de sağ çizgide görevlendirmişti Mustafa Reşit Akçay. Şaşırttı bizi açıkçası. Bordo-mavililer efektif atağı mumla aradı durdu maç boyunca. Adrian'ın üretkenliğinin yok olması Malouda, Henrique gibi usta ayakların da işleyişini önledi. Pozisyon olmadı ki kabiliyetlerini konuştursunlar. Alan savunmasını çok iyi uygulayan Akhisar ise hızlı defans arkasına sarkan ataklarla yıktı Karadeniz ekibini. 11'de soldan inen Güray'ın ortasına Bruno harika vurdu: 1-0. Ardından Niasse'nin şutunu müthiş çıkardı Onur, büyük bir tehlikeyi önledi. nbsp;
KİM TUTAR NİASSE'Yİ?
Uzatma anlarında Onur'un vuruşunda top Bruno'ya çarpıp ağlara gitti; hakem golü geçersiz saydı. İkinci yarıda da bir değişiklik yoktu Trabzon'da. Bir doldur boşalt futboluydu bu. 49'da Henrique'nin röveşata vuruşunda top direkten döndü. 55'te Adrian-Colman değişikliğiyle oyuna müdahale etti (!) Akçay. Hücum üretkenliğini Arjantinli oyuncuyla arttırmak istedi. Oysa ki en üretken olabilecek ayağını (Adrian) oyundan alıyordu. Polonyalı isyanlardaydı. Ani ataklar arayan Akhisar çok geçmedi farkı ikiye çıkardı. Gecenin isimlerinden Güray'ın nefis pasına hareketlenen Niasse Onur'u solundan avladı: 2-0. 88'de topu getiren Niasse'nin pasında Kenan on sekiz içinde dönerek nefis vurdu: 3-0. Çetin ENGİN

Maçtan kareler için tıklayın

Adrian isyan etti
55. dakikada oyundan alınan Adrian Akçay'a tepki gösterdi. Yedek kulübesine gelirken sinirli el kol hareketleriyle kendisine çıkışan futbolcusuna Mustafa Reşit Akçay da karşılık verdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay:
DİRENÇ GÖSTEREMEDİK


ADRİAN'IN TAVRI NORMAL
Maçı değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Rakibi kutluyorum. Son yirmi dakikalık bölümde disiplinden uzaklaştık. Onun dışında takımın mücadelesinden memnunum" sözlerini kullandı. Akçay, "Skor bizim aleyhimize gözükse de bundan çıkaracağımız dersler var. Trabzonspor'un bu mağlubiyeti kabul edilebilir değil ama dersler çıkarmak zorundayız. Kompakt yapıyı koruyamadık. Rakibe direnç gösteremedik" şeklinde konuşurken Adrian'ın oyundan alınmasına tepki göstermesi için de, "Bunlar olabilir. Biz bunlara takılmıyoruz. Oynamak istemesinden dolayı ortaya koyduğu hırs güzel bir şey" dedi.


GOL MÜ?
45. dakikada Trabzon kalecisi Onur'un deajı Bruno'nun sırtına çarparak ağlara gitti. Hakem faul atışı verdi
MUSTAFA ÇULCU: Akhisar'ın çok temiz bir golü geçerli sayılmadı. Bruno kaleci Onur'un topu oyuna sokmasına engel olmadı ki faul çalıyorsun arkadaş, yazık!
BÜNYAMİN GEZER: Temiz gol. Mete Kalkavan, Akhisar'ın golünü vermeliydi. Skora etki eden bir hata oldu.


Volkan'a moral
Geçen haftaki Ç.Rize maçında taraftarla tartıştıktan sonra sahayı gözyaşları içinde terkeden Volkan Şen'e Akhisar'da taraftarlar sahip çıktı. Genç futbolcuyu her iki takım taraftarı da tribünlere çağırarak alkışla destek verdi.

DAHA ÇOK GOLCÜMÜZ OLSUN!
Akhisar Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Trabzonspor önünde istediklerimizi uyguladık. Alanları kapattık, yakın oynadık, iyi hücuma çıktık" derken, "Geçen sene Gekas vardı bir golcü ile oynadık, yapı ona uygundu. Benim anlayışım ise önde oynayan daha çok isimle, sürpriz isimlerin de çıkması ve çok kişiye gollerin dağılması. Bu daha iyi" şeklinde konuştu.

nbsp;Böyle gitmez, Akhisar Belediyespor 3-0 Trabzonspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...