Boyko tamam

Düzenleyen:
Boyko tamam

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı takım Dnipro'nun file bekçisiyle 4.5 yıllığına anlaştı

HÜSEYİN EROĞUL

Uzun süredir kaleci transferinde büyük zorluklar yaşayan ve birçok ismin peşinde koşan Beşiktaş nihayet muradına erdi. Siyah-beyazlı takım Dnipro’nun kalecisi Denys Boyko ile 1 senesi opsiyonlu olmak üzere 4.5 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş 1.94'lük başarılı kaleci için Dnipro'ya 3 milyon 300 bin avro bonservis bedeli ödeyecek. 4,5 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Boyko’ya bu sezon için 350 bin avro verilecek. Tecrübeli eldiven 2016-17 sezonunda 900 bin, 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında 1’er milyon, 2019-20 sezonunda ise 950 bin avro kazanacak. Beşiktaş Yönetimi'nin bugün transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor. 
Sağlık kontrolü ve imza
Denys Boyko bugün İstanbul'a gelecek. Futbolcunun 12.40'ta Atatürk Havalimanı'na inmesi bekleniyor. Daha sonra sağlık kontrolünden geçecek olan Ukraynalı oyuncu kendisini siyah-beyazlı formaya bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. Boyko'nun 24 Ocak'taki Trabzonspor maçı kadrosunda olmayacağı öğrenildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de daha önce yaptığı açıklamada, 27 yaşındaki Boyko'nun transfer listelerinde olduğunu doğrulamıştı. Ukrayna Ligi ekiplerinden Dnipro'yla geride kalan sezon UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Boyko, takımının en dikkat çeken isimlerinin başında gelmiş ve UEFA tarafından 2015'te Manuel Neuer, Joe Hart, Gianluigi Buffon ile birlikte "Yılın en iyi 11"ine aday gösterilmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...