Borussia Dortmund'dan flaş İlkay Gündoğan açıklaması

Borussia Dortmund'dan flaş İlkay Gündoğan açıklaması

SPOR Haberleri

Alman takımı Borussia Dortmund'un CEO'su Hans-Joachim Watzke, İlkay Gündoğan için kendilerine ulaşan bir teklifin olmadığını söyledi.

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, Türk yıldız nbsp; İlkay Gündoğan 'ın takımdan ayrılmak gibi bir isteğinin bulunmadığını açıkladı. Almanya'nın saygın gazetelerinden Bild'e açıklamalarda bulunan Watzke, ne Real Madrid ne de Manchester United'dan İlkay için kendilerine ulaşan bir teklif olmadığını belirtti. İlkay'ın ne kendisinin ne de babasının Signal İduna Park'tan ayrılmak gibi bir isteğini kendilerine söylemediğini ifade eden Watzke, ''Biliyoruz ki İspanya ve İngiltere'de çıkan bu spekülasyonlar İlkay'ı bizden ayırmak için. Eğer onu kaybedersek yerini doldurmakta zorlanırız'' diye konuştu. Başta Real Madrid olmak üzere Arsenal, Manchester United ve Barcelona gibi devlerin transfer listesinde bulunan İlkay Gündoğan'ın 2015 yılında sözleşmesi bitiyor. Almanya Milli Takımı ve B.Dortmund'un değişmez ismi olan Türk yıldızın bonservis ücretinin 30 milyon Avro civarında olacağı tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...