Borussia Dortmund'da, Türkler karşılaştı

Borussia Dortmund'da, Türkler karşılaştı

SPOR Haberleri

Almanya Bundesliga'nın 3. haftasında Borussia Dortmund, 3 Türk oyuncunun forma giydiği mücadelede Werder Bremen'i 1-0 mağlup etti.

Almanya Bundesliga'nın 2. haftasında Borussia Dortmund, evinde Werder Bremen ile karşı karşıya geldi. Signal Iduna Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı.Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken, Dortmund'a galibiyeti getiren gol 56. dakikada Marco Reus'un asistinden Robert Lewandowski'den geldi.Karşılaşmada milli oyuncularımızdan Nuri Şahin 90 dakika, Mehmet Ekici ise 66 dakika forma şansı buldu. Öte yandan Werder Bremen'de mücadeleye 11'de başlayan gurbetçi oyuncu Özkan Yıldırım da 76 dakika sahada kaldı.İlk 2 haftada da galip gelen Dortmund, bu skorla birlikte puanını 9'a çıkardı ve zirveye yerleşti. Werder Bremen ise sezonun ilk mağlubiyetini aldı ve 6 puanla 5. sırada yer aldı. Bundesliga'nın 4. haftasında Dortmund deplasmanda Eintracht Frankfurt ile karşılaşacakken, Werder Bremen ise deplasmanda Mönchengladbach'a konuk olacak. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...