Borussia Dortmund Galatasaraylı yıldızı transfer ediyor! Kasaya girecek bonservis açıklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Borussia Dortmund Galatasaraylı yıldızı transfer ediyor! Kasaya girecek bonservis açıklandı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'da gösterdiği performansla İngiliz ve İtalyan takımlarını peşine takan Sacha Boey için bu kez Almanlar devreye girdi. Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, yıldız oyuncu için nabız yokladı. İşte Boey için istenen bonservis bedeli...

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'i gözüne kestirdi. Takvim'in haberine göre; bu sezon Okan Buruk'un en çok güvendiği isimlerin başında gelen Boey için Dortmund'un devrede olduğu iddia edildi. 

Sezon başı takımdan ayrılacağı konuşulan ama Leo Dubois'in sürpriz sakatlığı sonrası yeniden kadroya dahil edilen 22 yaşındaki oyuncu, ilk 11'in değişilmez ismi oldu. Hızlı oyun tarzı ve hücuma verdiği katkıyla ön plana çıkan Boey, Avrupa devlerinin radarına girmeyi başardı. Galatasaray'da bu sezon 26 resmi maça çıkan Kamerunlu futbolcu, 2 asist yaptı.

Borussia Dortmund Galatasaraylı yıldızı transfer ediyor! Kasaya girecek bonservis açıklandı

SACHA BOEY İÇİN 15 MİLYON EURO

Transfermarkt piyasa değeri 11 milyon euro olan Boey için en az 15 milyon euro değer biçen Sarı-kırmızılı ekibin, şartların oluşması halinde oyuncunun ayrılığına izin verebileceği konuşuluyor. Borussia Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic'in ilgisini çeken Boey için sezon sonu resmi teklifin gelmesi bekleniyor. Geçen sezon Rennes takımından 1.15 milyon euro bonservis karşılığında transfer edilen Sacha Boey, kısa sürede değerini arttırarak taraftarların beğenisini kazandı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...