Boluspor'un hocası Ali Beykoz beraberliği yorumladı

/ Kaynak: AA
Boluspor'un hocası Ali Beykoz beraberliği yorumladı

SPOR Haberleri  / AA

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, takımının 25 dakika 10 kişi oynadığını ancak hiç pozisyon vermediğini söyledi.

nbsp;PTT 1. Lig'de sahasında 1461 Trabzon ile golsüz berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Ali Beykoz, "Bu hafta da yaklaşık 25 dakika 10 kişi oynadık. Eksik nbsp;oynadığımız anda da hiçbir pozisyon vermedik" dedi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, bir hafta boyunca kazanmak için çalıştıklarını ifade eden Beykoz, seyir adına keyifli bir karşılaşma olduğunu fakat her iki takımın da sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldığını söyledi. Karşılaşmada 2 puanı kaybettikleri için üzgün nbsp;lduklarını belirten Beykoz, "Oyuncularımın isteklerinden son derece memnunum. Geçen hafta da bir oyuncumuzu çift sarı karttan oyun içerisinde kaybettik. Bu hafta da yaklaşık 25 dakika 10 kişi oynadık. Eksik oynadığımız anda da hiçbir pozisyon vermedik. Pozisyon versek de aynı pozisyonları bizde yakaladık" diye konuştu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında bir gollerinin ofsayt olduğu için sayılmadığını da dile getiren Beykoz, "Aslında maçı kazanabilirdik. 94 dakikada attığımız ve verilmeyen bir gol oldu. Verilmiş olsaydı daha güzel bir şekilde yola devam edecektik" ifadelerini kullandı. Taraftarın hakem hataları nedeniyle tepki göstermesine de değinen Beykoz, "Hakemlere çok fazla şey söylemek istemiyorum. Dikkat etmelerinde fayda var. Bu haftaya 3 puanla girmek isterdik ama kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin de. İki gün sonra bugünün lideri ile maç oynayacağız. Bizim için bu maç bitmiştir. Söylenecek bir şey yok. Şu andan sonra Balıkesirspor maçına hazırlanacağız" değerlendirmesini yaptı.
1461 Trabzon Teknik Direktörü Ömer Kadri Özcan da bu karşılaşmanın zor olacağını bilerek sahaya çıktıklarını belirterek, "Boluspor, şehir olarak Süper Lig'i yaşamış, oyuncu kadrosu da iyi olan bir ekip. Biz zaten bu maçın zor geçeceğin biliyorduk. Her iki takım adına da çok güzel bir maç oldu. Direkten döne toplar var. Bu anlamda keyifli bir mücadele oldu" diye konuştu. Takımın yeni yapılandığını da hatırlatan Özcan, "Giden 13 futbolcumuz var. Arkadan gelen genç kardeşlerimizle beraber mücadelemizi sürdürmeye çalışıyoruz. Oyuncularımız ellerinden gelen gayreti sahada gösteriyorlar. Biraz tecrübemiz eksik. Gol yollarında da biraz problemimiz var. Ancak bunları da çözmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı. Boluspor'un çok kaliteli ve tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadrosunun olduğunu ifade eden Özcan, "İnşallah onlar da arzu ettikleri yere gelirler ve geleceklerine de inanıyorum. Bundan sonraki maçlarda onlara da başarılar diliyorum" dedi. Açıklamasında hakemler adına çok fazla konuşmak istemediğini belirten Özcan, "Bizim de Trabzon'da iki tane net penaltımız verilmedi. Futbolda bunlar var. Gördüğüm kadarıyla hakemin çok fazla tepki çekeceği bir ortam oluşmadı. Tüm hakemleri suçlamak adına söylemiyorum. Onlar da genç kardeşlerimiz. Hata yapıyorlar. Biz de hata yapıyoruz. Bunlar doğal şeyler" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...