Boluspor yönetimi kongre kararı aldı

Boluspor yönetimi kongre kararı aldı

SPOR Haberleri

Boluspor'da yönetim kurulu kongre kararı alırken, Tavşanlı Linyitspor maçında sakatlanan genç oyuncu Abdülkadir Kayalı ise ameliyat oldu.

Ligde sıkıntılı günler geçiren kırmızı-beyazlı takımda yönetim kurulu flaş bir karar aldı. İki ay önce Olağanüstü Genel Kurul kararı alarak sponsorluk yetkisi alan yönetim, haftalardır süren kötü gidişatın ardından ikinci kez kongreye gidiyor. Başkan Mehmet İnceayan'ın görevi bırakacağı öğrenilirken, yeni başkanlık seçimi için kongrenin 3 Ocak 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi. nbsp;Tavşanlı Linyitspor maçında rakibiyle girdiği mücadele sonrasında elmacık kemiği kırılan Abdülkadir Kayalı, ameliyat masasına yattı. Genç oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalındaki profesörler tarafından ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon geçiren Abdülkadir Kayalı'nın ilk devreyi kapattığı açıklandı. Sezon başından bu yana sakatlıklar ile boğuşan Boluspor'da bu hafta sonu oynanacak Fethiyespor maçında Abdulkadir'in kadroda yer almayacağı ve Nikolay Dimitrov'un durumunun ise maç günü belli olacağı öğrenildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...