Boksör ayıyı yamulttu

Düzenleyen:
Boksör ayıyı yamulttu

SPOR Haberleri

Kanada'nın Ontario eyaletinde yaşayan eski boksör Ricky Nelson, köpeğiyle birlikte yürüyüş yaparken çalılıkların arasından çıkıp kendisine saldıran yavru ayıyı yumruklarıyla uzaklaştırarak ölümden döndü.

Kanada'da yaşayan eski boksör 61 yaşındaki Ricky Nelson, ormanda köpeğiyle birlikte yürüyüş yaparken ayı saldırısına uğradı. Yaşlı boksör ayıyı yumruklarıyla uzaklaştırarak ölümden döndü. Kanada'da meydana gelen ilginç olayda 61 yaşındaki eski boksör Ricky Nelson, ayı saldırısından boksörlük deneyimini kullanarak kurtuldu.

ÇALILIKLARDAN ÖNCE YAVRU AYI ÇIKTI

BBC Türkçe'nin aktardığı habere 61 yaşındaki Ricky Nelson, Kanada'nın Ontario eyaletinde köpeğiyle birlikte yürüyüş yaparken çalılıkların arasında bir yavru ayı fark ettiğini anlattı.

UFAK SIYRIKLARLA ATLATTI

Yavru ayının hemen ardından bulunan anne ayının, çalılıktan çıkıp kendisine saldırdığını aktaran Nelson, saldırıya yumruklarıyla karşılık verdiğini, boksörlük geçmişinden edindiği dövüş yetenekleri sayesinde kavgadan yalnızca yüzünde ve göğsünde ufak sıyrıklarla ayrıldığını belirtti.

AYININ BURNU KANADI

Nelson'ın yumruklarına hedef olan anne ayının ise burnunun kanadığı bildirildi. Kanada basınına konuşan Nelson, "Ayı uzaklaştıktan sonra arkama döndüm ve hiçbir şey olmamış gibi devam edip yavru ayıyı takip ettim. Gerçekten şanslıydım" dedi.

"İNSANLAR AYILARDAN KORKMALI"

Nelson ayrıca, anne ayıyla kavga etmek zorunda kalmış olsa da insanların ayılardan korkmasını istemediğini söyledi.

ORMAN BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Olayın üzerine Kanada Orman Bakanlığı, bu gibi ayı saldırılarının ender görüldüğünü söyledi. Ontario eyalet yönetimi ise ayıların genellikle insanlara yaklaşmaktan kaçındığını belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...