Bjelica’dan şut emri

- Güncelleme:
Bjelica’dan şut emri

SPOR Haberleri

Eksikleri asla bahane etmeyeceklerini söyleyen Hırvat çalıştırıcı oyuncularına “Sık sık kaleyi yoklayın” talimatını verdi

Lige Antalyaspor galibiyetiyle başladıktan sonra Galatasaray’a mağlup olan Trabzonspor, üçüncü haftada evinde komşusu Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Mislav Orsic, Fernandez ve Trezeguet gibi yıldız oyuncularından sakatlıkları yüzünden faydalanamayacak olan bordo mavililerde teknik direktör Nenad Bjelica “Eksikler asla bahanemiz olmayacak. Kazanmak zorundayız” dedi. 

YENİLER GÖREVE

İyi hücum varyasyonlarına rağmen rakip kaleye çok az şut denemesinde bulunduklarını söyleyen Hırvat çalıştırıcı oyuncularına “Kaleyi gördüğünüz yerden vurun. Ya gol buluruz, ya rakipten döner, pozisyon yakalarız” diye konuştu. Özellikle Abdülkadir’den daha ofansif oynamasını isteyen Bjelica, yeni transferler Rayyan Baniya ve Fountas’a da maçta şans vermeyi düşünüyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...