Bizimle değilsin!

Bizimle değilsin!

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın’ın “Kadroda istemiyorum” dediği Boşnak asıllı yıldızdan kendisine kulüp bulması istendi. Ljajic kalırsa kadro dışı bırakılacak

Murad Tamer

Beşiktaş’ta Âdem Ljajic’e yol göründü. Teknik Direktör Sergen Yalçın’la gelecek sezon için yapılan kadro değerlendirilmesinde Ljajic’in üzeri çizildi. Sergen Hoca’nın, Ljajic için “İhtiyacım yok. Gönderilsin” raporu vermesi üzerine yönetim Boşnak asıllı oyuncuya kapıyı gösterdi. Beşiktaş’a iki sezon önce 6,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olan Ljajic’in kendisine kulüp bulması gerektiği söylendi. 29 yaşındaki oyuncu için bonservis bedeli de istenmeyecek.

Teixeira yaklaştı
Siyah beyazlılar Teixeira’yı transfer edebilmek için Ljajic’i gözden çıkarmış oldu. Yıllık 2,5 milyon avroluk maliyetiyle de dikkati çeken Boşnak asıllı oyuncu eğer ayrılmak istemezse kadro dışı bırakılacak. Bu arada Teixeira için çaba gösteren Josef de Souza'nın dün sosyal medyada, futbolcunun kızının mesajının altına, "Türkiye'ye görüşürüz" diye yazması taraftarı iyice heyecanlandırdı. Josef'in bu yazısı transferin bitme noktasında olduğunu göstermiş oldu.   

Töre iki yıl daha
Beşiktaş’ta dün iç transferde de gelişmeler yaşandı. Siyah beyazlılar Gökhan Töre ile iki, kaleci Utku Yuvakuran’la üç yıllık sözleşme yeniledi. Boyd’a ise kampa katılmayacağı kendisine tebliğ edildi.

Salih turp gibi
Beşiktaş’ın bu sezonki ilk transferi olan Salih Uçan dün sağlık kontrolünden geçti. Yıldız oyuncunun kontrollerinde herhangi bir probleme rastlanmadı. Salih Uçan bugün imzayı attıktan sonra takımın yarın başlayacağı kamp çalışmalarına katılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...