Bizi şike bitirdi

Bizi şike bitirdi

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un şike sürecinden çok ciddi etkilendiğini söyleyen Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Bu olaydan sonra takım dağıldı. Giden oyuncuların yerini dolduramadık. En büyük sıkıntılarımızdan biri de bu oldu" dedi

nbsp; nbsp;YERLERİNİ DOLDURAMADIKTrabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, beklenen ve özlenen Trabzonspor'un mutlaka geri döneceğini söyledi. Trabzon Valiliği tarafından yayınlanan "Trabzon" dergisine konuşan Kafkas, Selçuk, Umut ve Burak'ın önemli futbolcular olduğunu belirterek, "Takımlar zaman zaman ellerindeki futbolcuları kaybedebiliyorlar. Bizim için önemli olan bunların yerini doldurabilecek güce sahip olmamız" dedi. Trabzonspor'un şike sürecinden çok etkilediğini kaydeden Kafkas, "Bu süreçten sonra takım dağıldı. Giden oyuncuların yerine istediğimizi alamadık. En büyük sıkıntılarımızdan biri de bu oldu" şeklinde konuştu.

PRENSİPLERE UYMAYAN GİDER

Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini tekrarlayan Kafkas, "Gelecek yıl ise şampiyonluğa oynamayı hedefliyoruz. Bu takımı yeniden şehre uygun agresif, mücadeleci, koşan, hücum gücü yüksek bir takım haline getirme gayreti içerisinde olacağım" diye konuştu. Trabzonspor'da iç huzursuzluğa asla izin vermeyeceğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, "Çok değişiklik yapmayı seven bir yapım yoktur. Benim için önemli olan mevcut yapıyı düzeltebilmektir. Bu mevcut yapının içerisinde kulübün ilkelerine ve prensiplerine uymayan kim olursa olsun, bu kulübün içerisinde kalmayacaktır" sözlerini kullandı.

Sezonu nbsp;değerlendirecek
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenleyeceği basın toplantısıyla sezonun değerlendirmesini yapacak. Kafkas'ın, bu toplantıda gönderilmesini isteyeceği
futbolcuları da açıklaması
bekleniyor.


Ülker'le devam
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'i ziyaret ederek, teşekkür etti. Şener, Ülker'e bordo-mavili kulübe 2005 yılından bu yana verdiği destek sebebiyle bir plaket verirken, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de Şener'e gümüş tabak hediye etti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...