'Bizi kimse yenemez ama'

'Bizi kimse yenemez ama'

SPOR Haberleri

İlk yarının bitimine 3 hafta kala rakipleriyle arayı açarak liderliğinin keyfini süren Fenerbahçe'de Ersun Yanal, oyuncularından gevşememelerini istedi.

Rize deplasmanında gelenekselleşen bir 'son dakika' galibiyetlerinden birine imza atarak liderlik koltuğuna iyice yerleşen Fenerbahçe'de şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı. Ancak Teknik Direktör Ersun Yanal bu durumdan pek de memnun değil. Oyuncularının rehavete kapılmasından endişe eden tecrübeli çalıştırıcı ligin uzun bir maraton olduğunu vurgularken şampiyonluktan konuşmak için henüz çok erken olduğunu dile getiriyor. İlk yarıda kalan 3 maçı da kazanarak devre arasına kayıpsız girmeleri gerektiğini oyuncularına anlatan yanal, "Güzel bir ritim yakaladık ve bunu geliştirerek yola devam edeceğiz. Matematiksel olarak garantilemediğimiz sürece de kimse şampiyonluktan bahsetmeyecek. Amacımıza ulaşana kadar ciddiyetimizi koruyacağız" uyarısında bulundu. Her maçın 3 puan değerinde olduğunun altını çizen Ersun Hoca, "Rakip ya da saha fark etmez. Hep aynı mücadele, hep aynı disiplin altında olmalıyız. Kazanana kadar savaşacağız. Bizim en büyük rakibimiz rehavettir" ifadelerini kullandı.
nbsp;M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...