Bizi Arena'da yenemezler

Düzenleyen:
Bizi Arena'da yenemezler

SPOR Haberleri

“Vodafone Arena’da bileğimiz bükülmez” diyen Albayrak, “Artık uzun dönemde yapılamayanları hayata geçirmeye başladık” ifadelerini kullandı

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, takımın ve kulübün durumuyla ilgici çarpıcı açıklamalar yaptı. Beşiktaş’ta uzun dönemdir yapılamayanları kısa dönemde hayata geçirmeye başladıklarını ifade eden Albayrak, “Uyuyan devi uyandırdık, geleceğimiz daha da parlak” dedi. “Her sezon şampiyonluk” parolasıyla hareket ettiklerini söyleyen Beşiktaşlı yönetici, “Bu bir yarış. Bu yarışın içinde en yukarıda olmak istiyoruz ve her sezon şampiyon olmayı arzuluyoruz. Başkan ve yönetim olarak kenetlenmiş durumdayız. Bazen içeriden yıkmaya çalışırlar. Şenol Hocamızla da ilişkilerimiz çok iyi. İşimize bakıyoruz. İşimize baktığımız ve çalıştığımız sürece başka şey bizi ilgilendirmez. Devam ediyoruz” dedi.
Bir-iki transfer yapacağız
Caner Erkin’in sakatlanmasının ardından kanat bölgesinde eksiklik yaşadıklarına dikkati çeken Albayrak, “Beklenmedik sakatlıklar oldu. O yüzden devre arasında takıma bir-iki takviye yapacağız. Bir de olursa stoper istiyoruz” diye konuştu. Forvet bölgesine takviye yapmayı planlamadıklarını kaydeden Albayrak, “Aboubakar’ın gelişiminin daha iyi olacağını düşünüyoruz. Ayrıca Cenk ve Ömer var” değerlendirmesinde bulundu. Taraftarla bütünleştiklerini ve kendi statlarında bileği bükülmez bir takım haline geldiklerini söyleyen siyah-beyazlı yönetici, “Bizi Vodafone Arena’da zor yenerler. Taraftar, atmosfer gerçekten muhteşem. UEFA’nın yetkilileri de Napoli maçında stadımıza hayran kaldı” diye konuştu. 

ALBAYRAK’TAN İNCİLER

∂ Bu sezonun en iyi iki transferi Tosic ve Tolgay Arslan. 
∂ Şenol Güneş ile uzun vadeli çalışmayı düşünüyoruz. 
∂ Atiba ve Quaresma bu takımın vazgeçilmez iki ismi. 
∂ Hedefimiz Avrupa’nın ilk 10 kulübü arasında yer almak. 
∂ Sosa ve Gomez’in takıma geri dönmesi için bir girişimimiz yok. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...