Bize çok Emre lazım

Bize çok Emre lazım

SPOR Haberleri

Otuz dokuzluk emektar futbolcu sahada basmadık yer bırakmadı, liderliğinin yanı sıra rakibe pres yaptı ve gençlere taş çıkardı.

Emre Belözoğlu önceki gün oynanan Andorra maçına tabela anlamında değil belki ama oyun anlamında damgasını vuran isimdi. Yaş 39 ama o, 90 dakika sahada kaldı ve gençlere tabiri caizse taş çıkardı... Yaş gününde ay-yıldızlı formayı 100. defa giyen ve tarihe geçen tecrübeli isim hem arkadaşlarına liderlik yaptı hem de oyunun hem savunma hem hücum yönünü oynadı. 90 dakikalık bölümde 101 pas yapan Emre Belözoğlu’nun pas yüzdesi de 89’du.

TAM BİR SAVAŞÇI
Golümüzü atan Ozan Tufan, Belözoğlu ile aynı ortamda bulunmanın şans olduğunu ve örnek alınması gerektiğini belirtirken Emre Belözoğlu 10 ikili mücadele kazandı, kısa boyuna rağmen üç de hava topu aldı. Bir şut atan ve onda da isabet bulan kaptan, dört top kaptı, üç de top yitirdi. Çalıştığı hocaların vazgeçilmezi olan Emre yaşına rağmen  hırsını ve savaşçı kimliğini her zaman ortaya koydu.

BİR FİRE DAHA
2020 UEFA Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda deplasmanda Moldova ile karşılaşacak olan A Millî Takımda sakatlığı bulunan Okay Yokuşlu da kadrodan çıkarıldı. Daha önce de Cengiz Ünder de sakatlığından dolayı kafileden ayrılmıştı.

GÖREV MASSA’NIN
Ay-yıldızlı takımın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda yarın deplasmanda Moldova ile oynayacağı mücadeleyi İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. 21.45’teki maçta Massa’nın yardımcıları Filippo Meli ve Alberto Tegoni.

FORMAYI KAPIYOR
İki sezon öncesine kadar Fenerbahçe’de zor günler geçiren ve bir ara futbolu bırakma noktasına bile gelen Ozan Tufan, hem kulüp bazında hem de A Millî Takım’da yeni bir sayfa açmanın mutluluğu içinde. Hatalarından gerekli dersleri aldığını belirten ve tamamen işine odaklanan genç oyuncu, Andorra maçının kahramanıydı. Galibiyeti getiren Ozan Tufan’ın Moldova mücadelesinde on bire girmesi bekleniyor. Ki aynı Ozan Tufan, kulübü Fenerbahçe’de de Ersun Yanal’ın değişmezleri arasında yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...