Bitsin bu çile

Bitsin bu çile

SPOR Haberleri

Son altı maçta yenemedikleri rakiplerini bu defa devirmenin planlarını yapan tecrübeli çalıştırıcı “Kazanırsak Şampiyonlar Ligi kapısı açılacak” dedi.

MURAD TAMER

Beşiktaş sezonun en önemli maçlarından birinde bu akşam sahasında lider Medipol Başakşehir’le karşılaşacak. Rakibiyle yaptığı son altı maçı kazanamayan, yirmi üç resmî karşılaşmada ise sadece dört galibiyet elde edebilen siyah-beyazlılar bu defa şeytanın bacağını kırmak ve kalan altı maç öncesi Şampiyonlar Ligi iddiasını artırmak istiyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hafta içinde sürekli olarak oyuncularıyla bir araya gelerek maçın önemine dikkat çektiği ve “Kazanırsak Şampiyonlar Ligi kapısı açılacak” dediği öğrenildi. Başakşehir’in forvetleri Robinho ve Visca’yı durdurmanın planlarını yapan tecrübeli çalıştırıcının, orta sahayı kalabalık tutarak İrfan Can ve Emre gibi hücuma servis yapan oyuncuları etkisizleştirerek rakibi kilitlemeye çalışacağı öğrenildi. Başarılı teknik adamın zorlu maçta sahaya çıkaracağı on bir de şekillenmeye başladı.

Güven on bire aday
Şenol Güneş’in geçen hafta ligin ikinci yarısının en iyi takımlarından biri olan Çaykur Rizepsor karşısında 7-2’lik unutulmaz bir skora imza atan kadroda bir değişiklik yapabileceği öğrenildi. Orta sahayı Medel-Atiba-Dorukhan’la güçlü tutmayı planlayan Güneş, Kagawa’yı yine kulübede bekletecek. Çaykur Rizespor karşısında iki gol ve üç asistle kariyerinin maçını oynayan Ljajic’in ve santrforda Burak Yılmaz’ın yeri banko. Geçen hafta yirmi bir dakikada üç gol atarak hat-trick yapan Güven Yalçın’ın sol kanatta görev yapması, sağda ise Lens’in oynaması bekleniyor. Bu durumda Rize maçında solda görev alan Ljajic, Başakşehir karşısında on numara bölgesinde forma giyecek. Savunmada ise Gökhan Gönül, Mirin, Vida, Caner Erkin dörtlüsünün bozulması beklenmiyor.

Gomez güldürmüştü
Siyah beyazlılar ligdeki son altı maçta Başakşehir’e karşı galibiyet elde edemedi. Bu maçlardan üç defa mağlup ayrılan Beşiktaş, üç de beraberlik elde ederken son galibiyetini 2015-16 sezonunda Mario Gomez’in attığı gollerle 2-0’lık skorla almıştı.

Devler takipte
Oğuzhan Özyakup için İtalya basınından bir iddia geldi. Son zamanlarda kulübeye mahkum olan yıldız oyuncunun gelecek sezon İtalya’da forma giyeceği yazıldı. “Cengiz Ünder ve Merih Demiral’dan sonra Serie A Türkçe konuşuyor”başlığıyla verilen haberde Oğuzhan Özyakup ile ilgilenen İtalyan kulüpleri belirtildi. Oğuzhan Özyakup için Inter, Napoli, Milan, Lazio, Roma, Genoa ve Empoli’nin devrede olduğu ve yıldız futbolcunun futbol hayatını İtalya’da sürdürmeye hazır olduğu iddia edildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...