Birlik beraberlik

Düzenleyen:
Birlik beraberlik

SPOR Haberleri

Avrupa'yı kovalayan Abdullah Avcı'nın ekibi Yalçın Ayhan'ın golüyle öne geçti. Bordo-mavililer Akakpo'yla karşılık verdi

Trabzonspor'un, Avrupa kupalarına katılma hesapları yapan Başakşehir'i misafir ettiği 90 dakika 1-1 sona erdi. Golle başlayan karşılaşmada perde maç boyu tribünlerin tepkisiyle karşılaşan Emre'nin 7. dakikada kullandığı kornere  iyi yükselen Yalçın Ayhan ile açıldı. Esteban'ın hatasını iyi değerlendiren Yalçın bu sezonki beşinci golünü atarak takımını öne geçirdi: 1-0. Bordo-mavili takımın bu gole cevabı ise 36'da Akakpo'den geldi. Ramazan'ın doldurduğu topa iyi hareketlenen Özer sağdan ortaladı, ceza sahasında topla buluşan Togolu oyuncu ilk yarının skronu ilan etti: 1-1.
11 maç sonra beraberlik
Karşılaşmanın ikinci yarısı, ilk 45 dakikaya nispeten daha az pozisyonuna sahne oldu. 46'da Cikalleshi golle burun buruna geldi ama Arnavut golcünün sağ çaprazdan çektiği şut az farkla dışarı çıktı. 86'da Aytaç ikinci sarıdan kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken, mücadele 1-1'lik eşitlikle bitti. Bu sonucun ardından 11 maç sonra sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor 36 puana yükselirken, 45 puana çıkan Başakşehir Avrupa umutlarını sürdürdü. 

Birlik beraberlik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...