Birbirinden net golleri kaçırdı, taraftar isyan etti!

Birbirinden net golleri kaçırdı, taraftar isyan etti!

SPOR Haberleri

Karabük karşısında 3 net gol pozisyonunu harcayan Burak Yılmaz, bir türlü ofsayttan da çıkamadı

Galatasaray, Karabükspor deplasmanında 3 puan kazandı ama karşılaşmaya Burak Yılmaz damgasını vurdu. Borussia Dortmund maçında yedek soyunan sarı-kırmızılı futbolcu, Teknik Direktör Cesare Prandelli tarafından dün ilk 11'de sahaya sürüldü. Taraftarın gol beklediği Burak Yılmaz, gösterdiği performansla tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Karabükspor karşısında 3 net gol pozisyonunu cömertçe harcayan Kral, yine defalarca ofsayta düştü. Takım arkadaşlarının paslarını da iyi değerlendiremeyen Burak Yılmaz, bir anlamda Galatasaray'ın hücum gücünü azaltan isim oldu. Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada Burak'ın kaçırdığı goller sonrasında tam anlamıyla çıldırdı.
İşte twitter'da sarı-kırmızılı oyuncu için yapılan paylaşımlar: nbsp;
@ich__ Burak Yılmaz kadar beyin - vücut koordinasyonu kötü olup, Türk futboluna bu kadar etki eden 2. bir adam gelmedi
@fevri_sosyolog Burak Yılmaz'ın 70 dakikada yapamadığını Umut Bulut 1 dakikada yaptı.
@nlgnyhya Yetişkin bir Burak Yılmaz bir maçta ortalama 15 kere ofsayta düşebilir.


GÜNÜNDE DEĞİLDİ
Karabükspor karşısında da takımın en büyük silahı olan Burak Yılmaz, performansıyla taraftarı kızdırdı. Tecrübeli oyuncu bu sezon oynadığı 14 karşılaşmada 6 kez fileleri sarstı.


ABDÜRRAHİM ALBAYRAK: İYİYE GİDİYORUZ
Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, Karabükspor galibiyetini "Her geçen gün üzerine koyarak gidiyoruz" diyerek yorumladı. Albayrak, "Deplasmanın zorluklarını biliyorduk. Takım otobüsünde, otelde, beraberliği, mutluluğu gördüm. Takımımız her geçen gün şampiyonluğa inanıyor. Emin adımlarla hedeflerimize gidiyoruz. Çarşamba günü hocamla hep birlikte yemek yiyeceğiz. Hem de hocam sizlerle konuşacak. Prandelli ile kesin olarak devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...