Bırakın çocukları!

Bırakın çocukları!

SPOR Haberleri

Covid-19 sebebiyle Türkiye’yi kırmızı listeye alan İngilizler, Çağlar, Ozan Tufan ve Halil’i bırakmıyor, TFF ise anlayış bekliyor.

Lige mola millî maçlara tekrar merhaba… 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda üç maç birden oynayacak A Millî Futbol Takımı’nda bir yanımız ise eksik. O yanımız da ülkemizi İngiltere’de temsil eden oyuncularımız, Çağlar Söyüncü, Ozan Tufan ve Halil Dervişoğlu. İngiltere’nin, koronavirüs sebebiyle açıkladığı kırmızı listesinde yer alan ülkeler arasında yer aldığımız için ay yıldızlı futbolcularımız Türkiye’ye gelemiyor. TFF ise buna çözüm için müzakere masasında oturuyor.

Son ana kadar
Türkiye Futbol Federasyonu, millî oyuncularımızı yarın Karadağ ile İstanbul’da oynayacağımız maça yetiştirebilmek için İngilizlerle görüşmelerini sürdürüyor. Özellikle de Çağlar Söyüncü ve Ozan Tufan’ın durumu bizim için büyük önem arz ediyor. Eğer anlaşma sağlanırsa üç isim de özel uçakla Türkiye’ye getirilecek ve maça yetiştirilecek. Bu arada Çağlar, Ozan Tufan ve Halil Dervişoğlu, Karadağ maçından sonra oynayacağımız Cebelitarık ve Hollanda maçlarında forma giyebilecek. Çünkü iki sınav da deplasmanda.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...