Bir zamanlar Avrupa'yı titreten Aslan şimdi...'Averaj takımı'

Bir zamanlar Avrupa'yı titreten Aslan şimdi...'Averaj takımı'

SPOR Haberleri

Devler Ligi'nde 4 maçta yediği 13 golle Bate'den sonra 32 takım içinde en kötüsü Galatasaray

Avrupa kupalarında Türkiye'nin gururu olan Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde tanınmaz hale geldi. Devler arenasına İstanbul'daki 1-1'lik Anderlecht maçıyla başlayan Galatasaray, Londra'da Arsenal karşısında 4-1'lik mağlubiyetle şoka uğradı. TT Arena'da Dortmund'da 4-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar Alman ekibine rövanşta da 4-1 yenilmekten kurtulamadı. Galatasaray 4 maçta attığı 3 gole karşılık kalesinde tam 13 gol gördü. Sarı-kırmızılılar bu sonuçların ardından Devler Ligi'nde mücadele eden 32 takım içinde en kötü ikinci takım oldu. H Grubu'nda Shakhtar, Porto ve A.Bilbao'yla mücadele eden Bate, 2 gol atıp 14 gol yiyerek Galatasaray'dan da kötü performans sergiledi. Bir zamanlar Avrupa'yı titreten Galatasaray, Malmö, Ludogorets, Apoel ve Maribor gibi takımların da gerisinde kaldı. Sarı-kırmızılılar, kalan 2 maçta 4 gol daha yerse Beşiktaş'a ait Türk temsilcileri içinde Devler Ligi'nde en çok gol yiyen takım rekoruna ortak olacak.

Sadece 2 şut

90 dakika boyunca kaleye sadece 2 isabetli şut çekebilen sarı-kırmızılılarda, Sneijder 1 kez kaleyi buldu. G.Saray'ın diğer isabetli şutu Hakan Balta'nın golü oldu. Dortmund ise 5 isabetli şutta 4 gol bulmayı başardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...