Bir yıldız doğuyor; Tayyip Talha Sanuç

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir yıldız doğuyor; Tayyip Talha Sanuç

Spor Haberleri

Genç yıldız neredeyse daha imzası kurumadan Beşiktaş’ı sırtlamaya başladı

MURAD TAMER

Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sarnuç göz kamaştırıyor... 40 yıllık Beşiktaşlı öz güveniyle oynayan genç stoper, Giresun’da üç puanı getiren golüyle de yıldızlaştı. Neredeyse Beşiktaş’a attığı imzası kurumayan 22 yaşındaki oyuncunun 14. dakikada attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilmişti. Üzerinden çok geçmeden tekrar sahneye çıktı ve ‘Onu saymazsanız bunu sayın’ dercesine ağları sarstı. Tayyip’in yeşil sahalarda çok nadir yaşanabilecek bu durumu alışkanlık hâline getirmesi dikkat çekiyor.

"VAR OLMADAN OYNAYALIM"

Genç stoper, 4 Eylül’deki Hatay-A. Demir maçında da aynısını yapmıştı. 90+3’te iptal edilen golünden sonra yine çok beklemedi ve  90+8’de ‘Bu da mı gol değil!’ diyerek yine golünü atmıştı. Tayyip böylelikle bir ay arayla ‘Kopyala yapıştır’ gollerini atmasını bildi.  Bu arada Giresunspor, 90+1’de ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gol ile ilgili olarak, “Bundan sonraki maçlarımızın VAR sistemi uygulanmadan oynanması için TFF’ye başvuruda bulunacağız” açıklaması yaptı.  

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...