Bir yere gitmiyorum

Düzenleyen:
Bir yere gitmiyorum

SPOR Haberleri

Sezon sonunda sarı-kırmızılılara veda edeceği yüksek sesle konuşulan Alman yıldız, sürpriz bir basın toplantısı düzenleyip, iddialara cevap verdi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski, medya dünyasının pek alışık olmadığı bir karar alarak basın toplantısı düzenledi. Birçok spor otoritesinin sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle baktığı Podolski, hakkında çıkan transfer iddialarına ve kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Alman futbolcu, "Burada konuşmak Başkan'ın isteği üzerine değil, benim isteğim üzerine. Eğer yabancı bir kulübün bizim kulübe bir teklifi, talebi varsa benim yapacağım bir şey yok. Benim asla buradan ayrılmak gibi niyetim yok. Böyle gibi isteğim olduğunu kimseye söylemedim. Futbolla ilişkili eleştirilere açığım. Ama Eskişehirspor maçında isteksiz oynamışım ve sarı kart görmüşüm, bunun üzerine ceza alacakmışım şeklinde haberler var. Bunlar kesinlikle doğru değil" diye konuştu. 
Hoca değişikliği iyi olmadı
"Önümüzde 10 maç ve kupa hedefimiz var. Kupayı kazanmalıyız ve Avrupa Kupası'na katılmayı elde etmeliyiz" yorumunu yapan Podolski,  "Birkaç tane antrenör değişikliği takım içinde huzursuzluk oluşturdu. Bu kadar antrenör değişikliği doğru olmasa gerek. Terör olaylarından kariyerim boyunca etkilendim. Terörün olduğu yerlerde bulundum. Herkes gibi beni de etkiliyor. Derbiye gelince çok önemli bir maç. Fenerbahçe'yi yenmekten başka hiçbir opsiyonumuz yok. Avrupa'ya katılamazsak bizim için olumlu bir durum olmayacak. Katılamazsak ceza 2 yıla çıkabilir. Belki de başka bir durum gelişir ceza da kalkabilir" ifadelerini kullandı. 

Ataman'la çalışırız!
Basketbol takımını yakından takip eden Lukas Podolski'ye, "Ergin Ataman'la futbol takımında çalışmak ister misin" şeklinde absürt bir soru yöneltildi.  Podoslki de bu soruya "Ergin Ataman çok iyi bir insan. Takımı da çok iyi hazırlıyor. Bakalım sezon sonunda kulüp futbolun başına getirirse, öyle bir karar verirse biz de birlikte çalışma fırsatı buluruz" şeklinde cevap verdi. Alman oyuncu Teknik Direktör Riekerink hakkında ise, "Çok kısa bir süresi oldu. Hocanın da kısa süre içinde her şeyi değiştirme şansı yok" yorumunu yaptı. 

Beşiktaş şampiyon olur 
Şampiyonluk yarışı hakkında fikri sorulan Lukas Podolski, Beşiktaş'ı daha avantajlı gördüğünü söyledi. Alman futbolcu, "Mario Gomez'i 15 yaşından beri tanıyorum, Onunla çok iyi görüşüyoruz. Bana göre Beşiktaş daha avantajlı. Avantajlı olmalarının bir nedeni de Fenerbahçe'nin bizimle oynayacak olması. Fenerbahçe'yi yeneceğiz bunu Gomez'e de söyledim" dedi. Ancak Podolski'nin Beşiktaş'la da oynayacaklarını unutması dikkat çekti. 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...